A Covid-sztori margójára: beoltattad magad?
Mint tapasztaltuk, másfél-két hete műsorváltozás történt; a koronának vége, most a russzohohol háború van napirenden.
Kitartottál? Beadtad a derekad? Eleve oltásakaró voltál?
Személy szerint mindent átvészeltem, áldozatokat hoztam, de nem hajtottam fejet. Ezúton is szeretnék gratulálni tisztavérű oltatlan társaimnak; mindenkinél erősebb akaratotok van, felülkerekedtetek az NPC hordák hullámain. Ennek a történetnek ti vagytok a győztesei.
Mindneki nyugodtan írja le, hogy élte meg az elmúlt két évet, annak abszurditását.
Nem oltattam be magam, nem is fogom.Párom sem.Nem kerültünk kórházba, nem voltunk betegek.
A korlátozások minket nem érdekeltek, mert semmiről nem kellett lemondanunk, amit egyébként is szoktunk csinálni.
Egyetlen ismerősöm van aki beoltotta magát,a többi nem.Ő is megbánta.
Aki meg bedőlt a propagandának az így járt.
Már mondták az elején is semmi hatása, meg beteggé teszik majd az embereket, azt így is lett.
Legjobban az járt aki távol maradt ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!