Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarországon is kitör a...

Magyarországon is kitör a háború szerintetek???

Figyelt kérdés

2022. márc. 2. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%
Jajj, most itt megnyugszol..itt mindenki szakértő? Nem. Ugyanolyan laikus pánikos, mint kollégák
2022. márc. 2. 18:08
 12/15 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem maximum zavargások lesznek a menekültek hatalmas száma miatt, ekkora embertömeg befogadása elég nagy stressz az összes embernek, akit érint.

Szerintem az oroszok nem fognak bevonulni ide, nem hogy nincs érdekükben, de káros következményekkel járna a számukra.

2022. márc. 2. 19:02
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

mint eddig MINDIG magyarorszag hintapolitikaja miatt ujrakezdi a ruszkiseggnyalasat amibol eleinte szarmazik majd nemi "haszna"-(mar amennyit a caratyuska ad, vagyis,; "nesze semmi fogd meg jol")-,de a vege a csufondaros bukas lesz megint amiert majd -(hiszen ijenek vagytok,kar tagadni!!!)-mindenki masok hibaztathatok lesznek csak ti gogos agyonmagyar horogkeresztenyek nem!!

szegyellljetek a gyava beszari pofatokat mar most elore!!

egy beregszaszi aki 40eves NO letere fegyverrel vedi a HAZAJAT ukrajinat!!

2022. márc. 3. 10:56
 14/15 anonim ***** válasza:
#13: Igen, hintapolitika, pontosan annak a helyzetnek az elkerülésére, amiben ti vagytok. Én aztán rühellem Orbánt, de sem az oroszokat, sem a nyugati megmentőket nem szeretném 0-24-ben kifelé paterolni az országomból, mint ahogy ti teszitek évtizedek óta. Talán érdemes lenne nektek is elgondolkozni a hintapolitikán. Értem én, hogy bátrak vagytok, meg minden, de a független béke valahogy mégis jobb alternatívának hangzik.
2022. márc. 3. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:

14-es

ha AZ a "fuggetlen beke" ara hogy mink innet most orban -(putyin seggnyaloja)-orszaganak resze legyunk, akkor inkabb a harcok! mi nem tesszuk azt evtizedek ota!! ti teszitek azt evek ota frocsogo idegengyuloletre szito uszitassal!!-(hozzateszem hogy amikor szavazat kell valahogy jok lettek meg az agyonutlat hatarmenti ukranok is akiknekk a szavazatuk duplan szamitott ugye??!)-

kit akarsz te itt feledekeny hulyenek nezni???!!

2022. márc. 4. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!