Magyarországon is kitör a háború szerintetek???
Aggódom nagyon
Az összes kollégám ettől fél, h háború lesz itt is
Mi lesz most vajon
Harcolni küldik a férfiakat??
Igen. Legalábbis szerintem. Azt mondja a NATO hogy Putyin terve a régi határok visszaállítása. Most ugye mi keleten voltunk.
POZITÍV: Nem lesz atomháború. Senki sem fog miattunk vagy bármely más főleg kelet-európai ország miatt romba dönteni a saját világát
NEGATÍV: Lesz viszont harc, sima katonákkal. Küld ide a NATO európai alakulatokat vagy 5-7k katonát aki feltarja pár napig az oroszokat. ennyike
Lehetséges a vh
A fiatal “ki a én nem” típusú sràcoknak lesz lehetősége megmutatni majd hogy tényleg kemények e.
Ez nem vmi bizalom gerjesztő
Nem nyugodtam meg.
Félek h bombákat dobalnak majd mindenfelé🙁
nem feltétlen harcolni.
mert vannak lövészárok ásók, hadtáposok stb rengeteg dolgok, amik fontos dolgok és amiket szinte bárkire rá lehet bízni-
így meg , hogy embargó lett az oroszok ellen, meg mindenféle szankciók, vagyis ha nyerik is a háborút, 10-15 éven belül éhező országgá válnak, nincs visszaút nekik.
minimum a német határig menniük kell, akár atommal is demonstrálva azt, hogy számukra nincsen visszaút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!