Szerintetek is kitör a III. Világháború?
Ahogy követem az új és új híreket, hát elég valószínűnek látom, hogy ki fog. Főleg, hogy most Putin bejelentette videón, hogy készültségbe lettek helyezve az Orosz atomfegyverek a Nyugati "fenyegetések" miatt.
Tudom, hogy Orbán védi az országot, és nem megy bele a háborúba, de, ha kitör a III. Vh. Akkor nem Magyarországon fog múlni, hogy harcol-e, mert a NATO miatt kötelező lesz.
Én egyik oldallal sem vagyok! Se Ukrajna mellett, se Oroszország mellett!
És szomorú, hogy ez megtörténik..
Ha kell én a hazámért fogok harcolni. És mindent megteszek.(18f)
Szerintetek reális, hogy kitör?
Nem fog, lényegében az orosz csapatok bevonulása, szakadár államok "védelme" volt az ürügy Putyinnak, hogy megindítsa a III. Világháborút.
Már 1-2 éve tudjuk, hogy ez be fog következni, többek közt ezért is épül (mert még nem fejezték be), Zalaegerszegen a tank- harckocsi gyár.
Ne akarj frontra menni, főleg ne magyar fegyverekkel, amik a II. Világháborúból maradtak itt.
Nem terrorizálta az orosz kissebséget, hanem orszország fegyverre tolta az ottani orosz oligarhákat / "maffia" vezéreket, akik független országot akarnak kiharcolni maguknak ukrajna területén.
Ők robbantották fel pár éve egy fegyver raktárt, és harcolnak ukránokkal már lassan 10 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!