Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyi az eselye hogy lesz 3...

Mennyi az eselye hogy lesz 3 világháború?kerlek hamar vaszoljatok

Figyelt kérdés
Oszinten csak forgolodom es nem tudok aludni,felek mert tobb eselyes is van hogy kirobbanthajta a vh-t szerintetek mennyire lehet veszelyes ez igy?es mennyi eselyt lattok arra hogy 3 világháború lesz .Addig kérnélek titeket imátkozzatok a békéért!.

#háború #világháború #félelem #bizonytalanság #3világháború #UkrajnavsOroszország
2022. febr. 27. 22:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
87%
20# a magyar katonai gépek amik mennek ukrán határra ez nem aht jelenti hogy támadnak elmondtál elég nyilvánvalóan hogy fel kell készülni a nagyobb katonai jelenlétre az országba én itt borsodba is majd naponta látom a gripeneket
2022. febr. 28. 21:44
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezektől a hergelésektől tartok. Jó lenne ha leállna mindenki és hagynánk hogy elrendezzék egymás között. Ettől függetlenül borzasztóan sajnálom a civileket akik ennek a háborúnak az elszenvedői... Csak legyen már vége :(
2022. febr. 28. 21:53
 23/31 A kérdező kommentje:
#22 teljesen egyetértek veled!
2022. febr. 28. 21:58
 24/31 anonim ***** válasza:
80%
22# azért én a katonákat is sajnálom az orosz katonák nagy része nem is tudott arról hogy ők most épp ukrajnába mennek háborúzni abba a tudatba éltek hogy gyakorlatozni mennek aztán mikor azt látják hogy előttük ukrán katonák és őket kell lőni....
2022. márc. 1. 12:40
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Persze én is sajnálom őket! Ez igazából a nagyhatalmú vezetők harca de ők csak a székből adják az utasításokat ahogy éppen kedvük tartja. Bezárnám mindegyiket egy csarnokba a családukkal együtt fegyverrel a kezükben és akkor le lehet játszani ott.... K**va anyjukat. E helyett a nép szenvedi el az egészet. Családok, emberi életek mennek tönkre egy teljesen értelmetlen háborúban.
2022. márc. 1. 15:08
 26/31 anonim ***** válasza:
5%
Nyugodtan vedd fel az oltást.Nem lesz semmi sem. Max. a jehovista-féle Armageddon.
2022. márc. 3. 19:34
 27/31 anonim ***** válasza:
75%
Bassza meg Putyin hogy a fraszt hozza mindenkire, szegeny anyam is mar teljesen ki van idegileg
2022. márc. 3. 19:51
 28/31 anonim ***** válasza:
38%
lesz vh sztem
2022. márc. 3. 20:18
 29/31 anonim ***** válasza:
53%

Szinte 0.

Max. lokális háború formájában lejátsszák és kész.

2022. márc. 3. 20:27
 30/31 anonim ***** válasza:
6%
3 világháború?Egy is épp elég végzetes lenne.Miért pont három, talán mert az a magyar igazság?
2022. márc. 5. 03:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!