Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyi az eselye hogy lesz 3...

Mennyi az eselye hogy lesz 3 világháború?kerlek hamar vaszoljatok

Figyelt kérdés
Oszinten csak forgolodom es nem tudok aludni,felek mert tobb eselyes is van hogy kirobbanthajta a vh-t szerintetek mennyire lehet veszelyes ez igy?es mennyi eselyt lattok arra hogy 3 világháború lesz .Addig kérnélek titeket imátkozzatok a békéért!.

#háború #világháború #félelem #bizonytalanság #3világháború #UkrajnavsOroszország
2022. febr. 27. 22:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%
Én nem bírok konkrétan aludni
2022. febr. 28. 04:47
 12/31 anonim ***** válasza:
80%
Valljuk be . Ez szinte biztos. Főképpen mi már megint a legszarabb helyen vagyunk . Minden esetre senki ne dugja homokba a fejét , mert ha eljön az idő . Ott kell lenni fejben .
2022. febr. 28. 11:26
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
#12. Nem feltétlen vagyunk szar helyen és nem haragítottunk magunkra olyan nagyhatalmat amelyik megtorlásokról híres. Egyelőre. Én attól tartanék leginkább hogy a szerbek/románok mit fognak csinálni ha éppen éles helyzet van és nem tudnak velük foglalkozni.
2022. febr. 28. 11:42
 14/31 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem már most zajlik a 3. világháború. .
2022. febr. 28. 12:16
 15/31 anonim ***** válasza:
42%
Ez csak félelemkeltés emberek…
2022. febr. 28. 12:38
 16/31 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon tévedsz! Putyin eddig is figyelmeztetett de senki nem vette komolyan... Aztán hirtelen meglepődtünk hogy a szomszédságban háború kezdődött. Most már atombombával fenyegetőzik. Nehogy újra meglepődjünk!

Sajnos az EU-ban senki nem veszi komolyan ezt az egészet. Most már a NATO bejelentette hogy katonai segítséget küld Ukrajnába. Szerintetek ezek után Putyin nem dobja be az atombombát könyörgöm??!!

2022. febr. 28. 14:43
 17/31 anonim ***** válasza:
76%

Őszintén ukrajna miatt nem fog vh kitörni afganisztán miatt se tört ki 2014-bem se tört ki ugyan így ruszki ukrán konfliktus miatt

Az oroszok lerendezik ukrajnát vissza feljönnek gazdaságilag és annyi fog változni hogy orosz magyar határ lessz

2022. febr. 28. 15:52
 18/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Először is wow ,köszönöm a rengeteg választ .Nem hittem,hogy ennyi lesz. Nagynénénm beszélt az egyik katonai vezetővel ,mert ismeri.Feszült helyzet van nagyon .De elméletileg nem lesz .Reménykedjünk ,hogy nem lesz semmi .Régebben a szerb-horvát háború is nyakunkban volt ,továbbá a román háború is .Utána olvastam,bevallom volt időm.Putyinon múlik .Ha rátámad más országra akkor KO ,azaz a NATO az országait megvédi .Továbbá Hitler is ezt a módszert folytatta és ebből lett 2vh.A 3vh-ra nincs sok esély.Történelem szakos tanárom is mondta ,hogy megéltünk mindent és nem lesznek ekkora szamarak ,hogy letarolják a világot.Mert ez a háború annyiból állna ,hogy ledobnak egy atombombát és vége!Könyörgöm minden hiteteket tegyétek bele imátokba és imádkkzzunk a békéért.További szép estét!:a kérdező
2022. febr. 28. 21:25
 19/31 anonim ***** válasza:
91%
Imádkozok én is. Én csak attól félek, hogy a NATO túl sokáig hergeli Putyint vagy katonailag is beavatkozik és Putyin ezért úgy dönt, hogy bosszúból ledobja az atomot.
2022. febr. 28. 21:30
 20/31 anonim ***** válasza:
72%
Van rá esély. Budapest felett is folyamatosan repkednek a katonai gépek.
2022. febr. 28. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!