Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tį mit gondoltok? Tényleg a...

Tį mit gondoltok? Tényleg a mostani helyzet a 3.-ik világháború kezdete lehet?

Figyelt kérdés

2022. febr. 26. 22:47
A kérdező szavazást indított:
Szerintem igen
Szerintem nem
Nem tudom
Nem érdekel
78 szavazat
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Ti*
2022. febr. 26. 22:48
 2/25 anonim ***** válasza:
32%
sok volt a mainstream média ugye? Azthittem a koronavírus foga kirobbantani a 3. világháborút. Tnyleg az hova tűnt így hírtelen?
2022. febr. 26. 22:54
 3/25 anonim ***** válasza:
79%
Ukrajna senkinek nem ér annyit, hogy Oroszországgal háborúba lépjen miatta.
2022. febr. 26. 22:56
 4/25 anonim ***** válasza:
85%
Nem, ez nem lesz a 3. világháború kezdete. A NATO nem fog katonailag beavatkozni az ukrán-orosz háborúba. Ezt már többször is leszögezték. Oroszország pedig nem fog Ukrajnán kívül katonai akciókat végrehajtani. Egyik fél se hülye, nem éri meg nekik Ukrajna miatt világháborút kirobbantani.
2022. febr. 26. 22:59
 5/25 anonim ***** válasza:
23%
Gatya vonalkódós?
2022. febr. 26. 22:59
 6/25 anonim ***** válasza:
59%
Gyakorlatilag egy lépés választ el ettől. És ez a lépés most Putyin lépése, mivel ő dönti el, mit válaszol az EU és a NATO lépéseire. De még ha ki is hátrál, akkor is csak elhalasztja az elkerülhetetlent.
2022. febr. 26. 23:00
 7/25 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem a Putyin már tízszer megbánta azt is, hogy belement ebbe a háborúba, nem, hogy világháborúzzon.

Csak azért nem hagyja a fenébe az egészet mert az nagy arcvesztés lenne neki!

2022. febr. 26. 23:00
 8/25 anonim ***** válasza:
31%
Azt írják "Intenzív légi bombázás várható Kijevben, valószínűleg küszöbön áll." Nézzétek érdekes lesz https://www.youtube.com/watch?v=8LkVvMFA-Bs
2022. febr. 26. 23:06
 9/25 anonim ***** válasza:
33%

Sztem nagyon sok függ attól, hogy mi lesz Ukrajnával. Ha pl az oroszok elfoglalják, akkor megáll-e ott? Beéri-e ennyivel? PLusz ezt akkor nyugat hogy kezeli majd. HA ez lesz.

HA meg nem sikerül neki, akkor sztem elég rendesen megszívja, még a szankciókkal meg minden. De én se hiszem, hogy az a fajta, aki csak úgy kihátrál, ha rájön, hogy ez így nem volt jó lépés.

Szóval nem lehet tudni. Szerintem.

2022. febr. 27. 00:11
 10/25 anonim ***** válasza:
33%

Putyin elmebeteg hatalommániás, mint az "apja", Sztálin alatt született, Hruscsov alatt kezdte el építeni a karrierjét, és Brezsnyev alatt már sikeres sikeres KGB-s volt. 91-ben a hatalomvágya nyilvánvalóvá vált, és pár év múlva elkezdte kiirtani az ellenfeleit, lerohanta a csecseneket, a grúzokat, a Krim-félsziget, létrehozta a volt Szovjetunió államainak a szövetségét (amelyik ország nem írt alá, azt lerohanta), volt pár vitatható választási eredménye, saját hatalmának megőrzése érdekében alkotmányt módosított, soroljam?

Most annektálja Ukrajnát, és már komoly fenyegetést lengetett be, ha Svédország vagy Finnország NATO taggá válna. Kína és Észak-Korea mellette áll, pl. Kína nyíltan támogatja áruvásárlással, pénz- és fegyvereladással. Észak-Korea nyilvánosan csak szavakkal támogatja, de ki tudja, mi zajlik a háttérben. Mindháromnak van atomfegyvere.

Viktorunk pedig nagy orosz-barát, lásd Paks2, ami csak az oroszoknak kedvező üzlet, nekünk csak egy ártalmas veszélyforrás, hatalmas adóssággal.

És ne felejtsétek: ahogyan a Szovjetunió alatt is, úgy most is "határ"állam Magyarország, egy esetleges világháború esetén.

2022. febr. 27. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!