Az elmúlt napokat figyelembe véve változott az állsápontod, hogy kire fogsz szavazni? Ha igen, akkor mi miatt döntöttél úgy, hogy másik pártra voksolsz?
Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 16:55
11/18 A kérdező kommentje:
Többen írjátok, hogy kis pártra? Nekik még az 1% se lesz meg, nemhogy bejussanak a parlamentbe. Ennek mi értelme akkor?
2022. febr. 27. 17:05
12/18 anonim válasza:
Nem érdekel, a nagyokra nem szavazom mert nem szimpatikusak és kész.
Nehogy más mondja már meg hogy én kire szavazzak.😉
13/18 anonim válasza:
Nem fogjuk megérni az áprilist, szóval senkire se lesz módom szavazni.
14/18 anonim válasza:
Fideszes kommentelők terjesztik a kis pártra szavazást, nyilvánvaló okokból.
15/18 anonim válasza:
Mivel Összefogás győzelem lenne ha megéljük a kispártra szavazók mind az Összefogást erősítik.
16/18 anonim válasza:
Nem érdekel kit erősítek vagy gyengítek, olyanra szavazom aki nekem szimpi és kész.
17/18 anonim válasza:
Összefogàsra szavazok. 12év alatt nem történt semmi csak csatàba indulunk a Kolostormalaccal, lakossàg meg unióspénzekről csak hallott, életszínvonal balkàni utolsó.
18/18 anonim válasza:
Összefogás párti vagyok.
Nem szimpatizálok velük sem, de Mészáros Lőrinc vagyona, az össze a cégem elől elcsalt tender és annak a Kövérnek a kaján mosolya miatt titkon reménykedek benne, hogy egytől egyik kocsi után kötik mindent. Kövért a bajuszánál fogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!