Az elmúlt napokat figyelembe véve változott az állsápontod, hogy kire fogsz szavazni? Ha igen, akkor mi miatt döntöttél úgy, hogy másik pártra voksolsz?
Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 16:55
A kérdező szavazást indított:
Összefogásra szavazok
Fideszre szavazok
Mi hazákra szavazok
Kutyapártra szavazok
47 szavazat
1/18 anonim válasza:
MZP-t ilyen kritikus időkben nem szabad hatalom közelébe engedni, nem beszámítható.
2/18 anonim válasza:
Már nem érdekel ki nyer az inkább hogy vége legyen a háborúnak.
3/18 anonim válasza:
"MZP-t ilyen kritikus időkben nem szabad hatalom közelébe engedni, nem beszámítható."
Nyilván te is tudod hogy bármilyen idők lehetnének, ti fidesztálibok akkor is ugyan ezt büfögnétek.
4/18 anonim válasza:
Azt eldöntöttem hogy a három nagyra nem szavazom.
5/18 anonim válasza:
Fiatalként, ugyanúgy Mzp-t támogatom, ahogy eddig is.
Nem történt itt semmi olyan hűha, hogy jobb megítélése legyen a fidesznek, ezt ne is gondolják.
29F
6/18 anonim válasza:
Gattyánon gondolkozom, de valaki azt írta hogy Hit gyülekezetes igaz ez?
7/18 anonim válasza:
A kis pártok közûl valamelyikre , de hogy melyikre még nem tudom.
9/18 anonim válasza:
Mi azzal a probléma hogy hitgyülis?
Vallásszabadság van, vagy te nem így gondolod?
10/18 anonim válasza:
De,nincs azzal semmi baj, csak én nem csípem őket, azt szabad nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!