Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hová lehetne/lenne érdemes...

Hová lehetne/lenne érdemes menekülni, ha Magyarország is bevonódik az orosz-ukrán háborúba?

Figyelt kérdés

Jó oké, Ukrajna önmagában nem ér annyit a NATO-nak, hogy kirobbantson egy világháborút miatta. De mi lesz, ha miután Ukrajna (katonai támogatás híján) letérdelt, Putyin felhatalmazva fogja érezni magát más országok lerohanására is, amelyekkel konfliktusa adódik a későbbiekben – felbuzdulva azon a tényen, hogy jelentős horderejű katonai visszatámadás veszélye eddig nem fenyegette? Vagy mi lesz, ha pont ezt megelőzendő dönt úgy a NATO most, hogy "megmutatjuk, hogy ezt még az oroszok sem tehetik meg büntetlenül"?

Nem tudom, mennyi reális esély van rá, nem vagyok szakértő, de még különösebben tájékozott sem a témában, szóval leginkább a félelem, az életösztön beszél belőlem. Szerintetek hasonló esetben mit kéne tenni, hová kellene menni termékeny korban lévő civil nőként (akit valószínűleg végső esetben sem soroznának be)? Nektek mi lenne a menekülőútvonalatok?

2022. febr. 27. 04:43
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
18%
Az senkinek nem jut eszébe, h a NATO, ha akarná pár nap alatt teljesen megsemmisíthetné Oroszországot, atom nélkül.
2022. márc. 1. 01:49
 32/45 A kérdező kommentje:
Ha Oroszországnak nem lennének katonai szövetségesei.
2022. márc. 1. 02:48
 33/45 anonim ***** válasza:
16%

Nato 3.5 millió katona

Oroszok 900 ezer

Nehogy már féljek ettől a kis buz...l ugyanmár.

Atomrakéták 50% usa

50% ruski

És franciáknál is rengeteg van.

Kina nem fog beszállni mert sok pénze van nyugaton huawei xiaomi stb. Egyedüli haverjuk a csöves lukasenka

Bexariak vagytok nem igaz magyarok. Attila sírva röhögne az ilyen kis gyáva suhancokon...:D

2022. márc. 1. 08:53
 34/45 anonim ***** válasza:
93%
33. Ha annyira harcolni akarsz az oroszokkal most menj Ukrajnába te nagyonmagyar, mert ha az oroszok támadnak az előtt égsz szénné mielőtt fegyverhez nyúlhatnál.
2022. márc. 4. 00:00
 35/45 anonim ***** válasza:
0%
Csöves ruszkik még ukránokkal se birnak nagyokos előző.hatalmas sereg ja
2022. márc. 4. 00:37
 36/45 anonim ***** válasza:
91%
Hatalmas sereg? Ukrajna nem atomhatalom. Az apró agyadig jusson már el, hogyha a NATO és Oroszország között háborúra kerül sor k'rvára nem a hagyományos eszközökkel fogják vívni, odáig nem jutsz el, hogy fegyvert ragadj, cseszheted akármilyen bátor legénynek tartod magad. Atomtöltetből van mindkét oldalon elegendő.
2022. márc. 4. 02:12
 37/45 anonim ***** válasza:
0%
És kit érdekel az atom? Én nem félek, úgyis szar az életem.dobják csak.egyszer úgyis meghalunk mind.
2022. márc. 4. 07:48
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
36: Ez azért nem logikus, mert nem valószínű, hogy Putyin egy romhalmazon akarna úr lenni.
2022. márc. 4. 08:17
 39/45 A kérdező kommentje:
Nem az atommal kezdenének, de Putyin, ha úgy érezné, hogy már nincs veszítenivalója, mert ő áll vereségre, szerintem simán bevetne atombombákat. Nem racionális megfontolásból cselekedett akkor sem, amikor elindította a támadást. Neki ez becsületbeli kérdés meg hazafiság elsősorban.
2022. márc. 4. 14:06
 40/45 anonim ***** válasza:
0%
Kamu
2022. márc. 7. 22:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!