Hová lehetne/lenne érdemes menekülni, ha Magyarország is bevonódik az orosz-ukrán háborúba?
Jó oké, Ukrajna önmagában nem ér annyit a NATO-nak, hogy kirobbantson egy világháborút miatta. De mi lesz, ha miután Ukrajna (katonai támogatás híján) letérdelt, Putyin felhatalmazva fogja érezni magát más országok lerohanására is, amelyekkel konfliktusa adódik a későbbiekben – felbuzdulva azon a tényen, hogy jelentős horderejű katonai visszatámadás veszélye eddig nem fenyegette? Vagy mi lesz, ha pont ezt megelőzendő dönt úgy a NATO most, hogy "megmutatjuk, hogy ezt még az oroszok sem tehetik meg büntetlenül"?
Nem tudom, mennyi reális esély van rá, nem vagyok szakértő, de még különösebben tájékozott sem a témában, szóval leginkább a félelem, az életösztön beszél belőlem. Szerintetek hasonló esetben mit kéne tenni, hová kellene menni termékeny korban lévő civil nőként (akit valószínűleg végső esetben sem soroznának be)? Nektek mi lenne a menekülőútvonalatok?
Szerintem egy igaz magyar nem menekül el innen, még ha nő is, akkor sem. Egy háború esetén mindenkire szükség van, mert meg kell védeni a hazát. Én például itt maradok, ha menekül az egész családom, akkor is. Inkább az otthonomban égjek el egy bombatámadás miatt, mint kiéheztetett migránsként megerőszakolva a hidegben..
Egyébként miért írtad oda hogy termékeny korban vagy? Mármint ez úgy a menekülés szempontjából egyáltalán nem releváns.. Eleve, háborúban menekültként ki akar gyereket szülni?
Pont ma mondtam a családnak hogy én biztos nem menekülnèk . Azzal sok minden el lenne intézve . Egy táska zokni és bugyi . Aztán irány egy másik ország . Bujkálva és várni a napi konzerv adagot . Inkább itt meghalok a városomban :D köszöntem
24/F
24-es vagyok
Gyakorlatilag ha mindenki elmenekülne innen, kik maradnának? Magyarország már csak hivatalosan lenne magyarország, mert a sok etnikum (C-type meg a hasonlók) belaknák az összes területet. Aztán egy idő után a magyarok számítanának kisebbségnek. Ugyanaz történne meg ami a rákóczi szabadságharc után, hogy beözönlene mindenféle kutya-nép, a magyarság meg megsemmisülte.
"Gyakorlatilag ha mindenki elmenekülne innen, kik maradnának?"
Miért, ha mindenki itt marad (a nőket is beleértve) porrá égni, felrobbanni, magából szitát lövetni, akkor nem semmisül meg a magyarság? Pont azért említettem a termékenységet, mert a nemzet érdeke is az lenne, hogy ne vágja el magától végleg az újranépesedés lehetőségét, ergo engedje menekülni/túlélni LEGALÁBB azokat, akik ebből a szempontból hasznosak lehetnek a későbbiek folyamán. Most nehogy már akkora bűn legyen, hogy valaki, akinek eddig voltak ambíciói az életben, tervei, jövőképe, az (ha teheti) inkább nem dobná el magától az életet az igazmagyarkodás jegyében huszonpár évesen, csak azért, mert pár oligarchának – akikhez neki semmi köze – éppen nézeteltérése támadt egymással. Senkitől nem kéne, hogy elvárható legyen ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!