Elkezdődött az orosz-ukrán háború. Ki kinek szurkol, és meddig fog tartani az invázió? Ukrajnának van bármi esélye? Kanada támogatja őket fegyverekkel és modern eszközökkel, de elég lesz az?
Nyugi, fel lettél pontozva.
Egyébként igen a kérdés clickbait, nem gondoltam komolyan :D. Én se vagyok 100%-ig biztos benne, hogy háború lesz, de tekintve, hogy az orosz erők Fehéroroszországban vészesen megközelítik a határt, és jelenleg pletykának kezelendő "belsős" infók szerint Putin kedden tervezi megindítani az inváziót, én azt tartom valószínűbbnek, hogy itt bizony lesz valami, ami ki tudja hová fog eszkalálódni.
⛔️ Én kajak nem hittem volna, hogy sikerül bárkinek is bemesélniük ezt a sok szart/mesét o_O)'
❌ Hát tévedtem !
🚫 Úgy látszik vannak rá hajlamosak akik olvasni és szöveget értelmezni sem tudnak..
🛑 És még szavazati joggal is rendelkeznek...
@24: Mit mondanék? A kérdésed ettől nem lett kevésbé kamu.
Ami pedig a történéseket illeti: meglepődtem, de nem döbbentem meg. Ha megnézed, írtam, hogy attól, hogy valószínűtlennek tartom, nem zárom ki.
De akkor két kérdés, amire meg én vagyok kíváncsi:
- Ha február 24-én kezdődött el a háború, miért van egy február 20-ai kérdésed címében, hogy már elkezdődött?
- Igen, elkezdődött. Milyen kétoldalú egyezmények is aktivizálódtak egész pontosan?
Szóval klassz, klassz, hogy érdekelnek a gondataim, de te egy egyszerű kamus maradtál....
- Ha február 24-én kezdődött el a háború, miért van egy február 20-ai kérdésed címében, hogy már elkezdődött?
Nem volt különösebb kétség bennem, hogy az invázió megindul. Az a sok előkészület, katonai mozgás, több száz tank, gazdaságilag ez mind pénzkidobás lett volna, ha Putin nem gondolta volna komolyan. Plusz amit írtam is, jött nem egy hír arról, hogy a támadás meg fog indulni, belsős források arról, hogy Putin elkötelezett, és még a US VP is megerősítette. Innentől kezdve nem értem az ellenmentalitást, mert sokkal több bizonyíték volt arra, hogy megindul, mint arra, hogy nem. Egy háború nem pont abban a pillanatban kezdődik, amikor elkezdődnek a bombázások. Szerintem a hadsereg megindulása már igencsak háborús cselekedet volt, és ebben a mentalitásban írtam ki a kérdést.
- Igen, elkezdődött. Milyen kétoldalú egyezmények is aktivizálódtak egész pontosan?
Ez valóban félinformálódás volt a részemről, a treatyk akkor lettek volna érvényesek, ha Ukrajna már NATO tag lett volna. Így viszont senkinek nem jogi kötelessége becsatlakozni, ahogy látjuk is, a US katonák és mindenki más is elhagyta az országot az invázió előtt, habár humanitárius támogatottság továbbra is van Kanadától, USA-tól, Görögországtól, sőt, Magyarországtól is.
Szeretnél még tudni valamit?
❤️ Szerintem engedjük el srácok !
❤️ Elég ha csak az UKRÁNOK OROSZOK civakodnak.
❤️ Nem kell nekünk is...
❤️ Legfőképp nem egymást !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!