Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Elkezdődött az orosz-ukrán...

LeonScottKennedy kérdése:

Elkezdődött az orosz-ukrán háború. Ki kinek szurkol, és meddig fog tartani az invázió? Ukrajnának van bármi esélye? Kanada támogatja őket fegyverekkel és modern eszközökkel, de elég lesz az?

Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 01:34
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Nyugi, fel lettél pontozva.

Egyébként igen a kérdés clickbait, nem gondoltam komolyan :D. Én se vagyok 100%-ig biztos benne, hogy háború lesz, de tekintve, hogy az orosz erők Fehéroroszországban vészesen megközelítik a határt, és jelenleg pletykának kezelendő "belsős" infók szerint Putin kedden tervezi megindítani az inváziót, én azt tartom valószínűbbnek, hogy itt bizony lesz valami, ami ki tudja hová fog eszkalálódni.

2022. febr. 20. 15:02
 22/33 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, jelenleg azok az infók jönnek, hogy Oroszország provokációra vár Ukrajnától, hogy úgymond "jogosan" támadhassanak, de Ukrajna nem adja meg nekik. Ettől függetlenül, nem fognak örökre várni. Csak az a kérdés, hogy melyik irányba fognak megindulni.
2022. febr. 20. 15:07
 23/33 anonim ***** válasza:
Inkább ne tudjuk meg.
2022. febr. 20. 22:54
 24/33 A kérdező kommentje:

[link]

Kíváncsi vagyok most mit mondana Mojjo.

2022. febr. 24. 13:26
 25/33 anonim ***** válasza:
35%

⛔️ Én kajak nem hittem volna, hogy sikerül bárkinek is bemesélniük ezt a sok szart/mesét o_O)'

❌ Hát tévedtem !

🚫 Úgy látszik vannak rá hajlamosak akik olvasni és szöveget értelmezni sem tudnak..

🛑 És még szavazati joggal is rendelkeznek...

2022. febr. 24. 15:07
 26/33 Mojjo ***** válasza:

@24: Mit mondanék? A kérdésed ettől nem lett kevésbé kamu.

Ami pedig a történéseket illeti: meglepődtem, de nem döbbentem meg. Ha megnézed, írtam, hogy attól, hogy valószínűtlennek tartom, nem zárom ki.

De akkor két kérdés, amire meg én vagyok kíváncsi:

- Ha február 24-én kezdődött el a háború, miért van egy február 20-ai kérdésed címében, hogy már elkezdődött?

- Igen, elkezdődött. Milyen kétoldalú egyezmények is aktivizálódtak egész pontosan?

Szóval klassz, klassz, hogy érdekelnek a gondataim, de te egy egyszerű kamus maradtál....

2022. febr. 24. 15:51
 27/33 A kérdező kommentje:

- Ha február 24-én kezdődött el a háború, miért van egy február 20-ai kérdésed címében, hogy már elkezdődött?

Nem volt különösebb kétség bennem, hogy az invázió megindul. Az a sok előkészület, katonai mozgás, több száz tank, gazdaságilag ez mind pénzkidobás lett volna, ha Putin nem gondolta volna komolyan. Plusz amit írtam is, jött nem egy hír arról, hogy a támadás meg fog indulni, belsős források arról, hogy Putin elkötelezett, és még a US VP is megerősítette. Innentől kezdve nem értem az ellenmentalitást, mert sokkal több bizonyíték volt arra, hogy megindul, mint arra, hogy nem. Egy háború nem pont abban a pillanatban kezdődik, amikor elkezdődnek a bombázások. Szerintem a hadsereg megindulása már igencsak háborús cselekedet volt, és ebben a mentalitásban írtam ki a kérdést.

- Igen, elkezdődött. Milyen kétoldalú egyezmények is aktivizálódtak egész pontosan?

Ez valóban félinformálódás volt a részemről, a treatyk akkor lettek volna érvényesek, ha Ukrajna már NATO tag lett volna. Így viszont senkinek nem jogi kötelessége becsatlakozni, ahogy látjuk is, a US katonák és mindenki más is elhagyta az országot az invázió előtt, habár humanitárius támogatottság továbbra is van Kanadától, USA-tól, Görögországtól, sőt, Magyarországtól is.

Szeretnél még tudni valamit?

2022. febr. 24. 16:23
 28/33 anonim válasza:
90%
Mivan? Igen, hülyeséget kérdezett a kérdező, de nem az a gond hogy tévedett. Ha valaki téved, az nem hazugság, ne szórakozzunk már. Nekem a gondom azzal van AHOGYAN feltette a kérdést. Szurkolni? Mi az hogy kinek szurkolunk? Ez nem egy focimeccs, itt életekről van szó.
2022. febr. 24. 16:26
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

❤️ Szerintem engedjük el srácok !

❤️ Elég ha csak az UKRÁNOK OROSZOK civakodnak.

❤️ Nem kell nekünk is...

❤️ Legfőképp nem egymást !

2022. febr. 24. 19:28
 30/33 anonim ***** válasza:
Így van
2022. febr. 24. 20:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!