Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Elkezdődött az orosz-ukrán...

LeonScottKennedy kérdése:

Elkezdődött az orosz-ukrán háború. Ki kinek szurkol, és meddig fog tartani az invázió? Ukrajnának van bármi esélye? Kanada támogatja őket fegyverekkel és modern eszközökkel, de elég lesz az?

Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 01:34
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Jelenleg igen.

De USA VP (aki Ukrajnában van jelenleg) előbb jelentette be, hogy Putin véglegesen elkötelezett az invázió mellett.

A NATO főnök pedig azt jelentette ki, hogy Oroszország mostantól bármikor, figyelmeztetés nélkül elindíthatja a támadást.

És ha megtörténik, az egyezmények aktiválódnak, és az lényegében WWIII.

Tehát a helyzet nagyon is komoly.

2022. febr. 20. 13:43
 12/33 A kérdező kommentje:

"A Russian invasion of Ukraine is very imminent - UK minister"

Ez is elég friss.

2022. febr. 20. 13:47
 13/33 Mojjo ***** válasza:
47%

@11: Ezekkel a kijelentésekkel dobálóznak már hetek óta... És a lényeg: nem, nem kezdödött el a háború.

Plusz miféle egyezmények aktiválásáról beszélsz? Nincs semmiféle egyezménye a nyugatnak Ukrajnával. Ha meg is kezdődne a háború - amit én rendkívül valószínűtlennek tartok - akkor is lokális maradna, a nyugat csak gazdasági szankciókkal válaszolna. Semmiféle WWIII-ról nincs szó.

2022. febr. 20. 13:50
 14/33 A kérdező kommentje:

"amit én rendkívül valószínűtlennek tartok"

Igen, Putin csak viccből mozgósította a teljes hadsereget és vette körbe szinte az egész ukrán határt. Ami, műholdakról nagyon szépen megfigyelhető volt egyébként. Jelenleg így áll a helyzet (piros négyzetek ground forces)

[link]

Gondolod, hogy mindez csak erőfitoktatás? Naiv elképzelés.

2022. febr. 20. 14:03
 15/33 A kérdező kommentje:

Tessék:

[link]

2022. febr. 20. 14:18
 16/33 Mojjo ***** válasza:
100%

@14: Meglátjuk. Nem látok a jövőbe és más sem. Tény, hogy ez a helyzet, a bizonytalanság, a borús kilátások, mind gyengítik Ukrajnát gazdaságilag. Ami önmagában lehet egy cél és én annak is gondolom.

Az viszont aranyos, hogy az egész hozzászólásomból csak egy mellékesen odavetett félgondolatra reagáltál, a tartalmi részére - tudod, ami rámutat, hogy már a kérdésedben is álhíreket próbálsz terjeszteni, meg nem létező egyezményekre hivatkizva próbálsz hisztériát gerjeszteni - meg nem.

Ne nyomd fullba a kretént, nem mutat jól.

2022. febr. 20. 14:21
 17/33 A kérdező kommentje:

Hát, ez az ukrán miniszter bizonyosan nem segített a helyzeten.

[link]

Ezzel csak tovább hergeli Putint.

2022. febr. 20. 14:30
 18/33 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ezek alig 2-3 perces hírek.

Szóval, még mindig úgy gondolod, hogy valószínűtlen? Nekem eléggé úgy tűnik, hogy Ukrajna nem úgy gondolja, és Putin sem. És Biden sem, aki szintén Ukrajnába fog utazni.

2022. febr. 20. 14:35
 19/33 A kérdező kommentje:

Az első link nem az ukrán-orosz konfliktusról szól lol :D. És a videó is eltűnt azigen.

2022. febr. 20. 14:41
 20/33 Mojjo ***** válasza:
100%

Oké, akkor menekülj ki a korábbi kijelentéseid mögül és tegyél úgy, mintha nem is lettek volna :) Nekem jó így is.

Egyébként igen, még mindig úgy gondolom. A háborús retorikát már nyomják egy ideje, az, hogy továbbra is nyomják, nem változtat az eddigi helyzeten. Továbbá az, hogy valamit nem tartok valószínűnek, nem jelenti azt, hogy kizárom. Ahogy mondtam, meglátjuk. És ha már szurkolás: ha van kis eszed, annak szurkolsz, hogy ne neked legyen igazad.

És most pedig ugye megérted, ha azt mondom, elég komolytalanná tetted magad ahhoz, hogy ne pazaroljak több időt a kérdésnek álcázott kamudra? :)

2022. febr. 20. 14:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!