Magyarorszagon ilyen sok gazdag él? Magyarorszagon az egyik legmagasabb az áfa, megis a fidesz a jó?
Figyelt kérdés
Márki-Zay oldalan is szinte többségben csak rosszalló kommenteket olvasok. Pedig ő még kormányon sem volt. A Fidesz oldalán pedig csak jó hozzászólasokat lehet olvasni.2022. febr. 12. 09:29
1/10 mindentudó99 válasza:
Úgy látszik ezt az alpári bunkó MZP-t nem kedvelik. Ki hitte volna
2/10 anonim válasza:
Épp lakásfelújítok. Gyakran hónapokig tartozok a festőnek, a villanyszerelőnek vagy a kőművesnek több százezerrel és hiába hívom fel hogy vegye fel a pénzét, majd ha ráér erre jön. Szóval igen, azt veszem észre az embereknek semmi szüksége már több pénzre. Egy svájci polgár simán elsírná magát ha látná a magyar gazdagságot.
3/10 anonim válasza:
Általában itt az emberek úgy teli vannak pénzzel mint a kutya bolhával.
4/10 mindentudó99 válasza:
#2 Nem tudom ezt poénnak szántad e de már szinte könyörögtem a fűtésszerelőnek had fizessem már ki. Ideje nem volt a pénzért eljönni. Milió feletti összegről volt szó
5/10 anonim válasza:
Valójában rengeteg mindennapi termékekre kedvezményes áfa van, az átlagos áfa-kulcs korántsem olyan magas. Netre, vízre, tejre, kenyérre, gyógyszerre alacsony, új autóra, ékszerre, külföldi útra, kaviárra meg magas. Ezt se felejtsük el. Egy szegény ember, aki keveset költ és az sem luxusra, valójában nagyon kevés áfát fizet.
6/10 anonim válasza:
2 Lakásfelújítási támogatásnak köszönhetően tudtuk befejezni a tetőteret.
7/10 anonim válasza:
Magyarországon az emberek már aranyozott vasvillával forgatják a padláson a húszezreseket, nehogy bepenészedjen.
Mindezt Orbán Viktor nyújtotta a magyar népnek.
8/10 anonim válasza:
Gondolom Orbán komment-szekcióját azért moderálják.
9/10 A kérdező kommentje:
Én meg el is hiszem hogy a fűtésszerelőnek nem egyből kell odaadni a pénzét. Ki az, aki ingyen dolgozik? Én akármilyen mesterrel csináltattam a házat, mindegyiknek előleget kellett adni, meg a munkája után, a pénzt ki kellett fizetni. Hülye, aki ezt beveszi. :D
2022. febr. 12. 10:35
10/10 mindentudó99 válasza:
Ha be veszed ha nem így volt. Nem először dolgozott nálunk. Így tudta hogy nem lehet gond. Nagy meló volt nem tudott pontos összeget mondani anyagra. Mondta majd egyik este összeadja. De annyi volt a meló hogy nem ért rá. Persze beszélgettem vele és ha olyan a tulaj vagy a körülmények ő is kér előleget anyagra. Azt mondta látja azt az ember kitől kell előleget kérni kitől nem. Aztán a munka begejezése után 3 hétre sikerült is kifizetni. A bátyám ugyan így járt velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!