Csak szerintem lesz hatalmas égés az összefogás választási eredménye? Jönnek megint a hatalmas kormányváltási hangulattal, aztán visznek kb 20 körzetet a végén.
"Aki eddig fideszes volt, az ezután is az maradt, aki pedig ellenzéki az plusz 50 ezerért nem elsz fidesz szavazó."
Ezzel egyetértek. A pénz a központi költségvetésből van, ahova az adóforintjaink is befolynak. Haverom Csokkal, Babaváróval vett családi házat és lelkiismeret-furdalás nélkül fogja tenni az X-t a Ellenzéki Összefogás jelöltje mellé.
Ellenzékiek abban az álomvilágban élnek, hogy ha összefog a balos a jobbossal (bár a mai jobbikra nem mondható már ez), akkor majd a szavazók összeadódnak.
Ezzel szemben én is Jobbikra szavaztam 18-ban, és velem együtt akik Jobbikosok voltak mind vagy a Fideszre vagy a Mihazánkra szavaznak, de inkább a Fideszre, mert még ha a MHM-al jobban szimpatizálnak, tudják, hogy az a párt úgyse tud nyerni, ha meg gyengítik a Fideszt akkor még a végén a összefogás nyer.
"Ezzel szemben"
Igen, tudtuk, hogy a nácik, fasiszták inkább leszavaznak azon pártokra, amik Mo. megszünéséért dolgoznak, ahelyett, hogy egy olyan szövetségre szavaznának, amiben a DK van.
Viszont itt pont arról van szó, hogy a feltételezés az, hogy ezekból a hazaáruló férgekből kevés van.
Én is 2018-ban a Jobbikra szavaztam, visszagondolva már inkább el se mentem volna szavazni.
A Jobbik árulása után úgy voltam vele, hogy többet nem fogok szavazni, azonban a Mi hazánk mozgalom egyre szimpatikusabb lett meg Toroczkai László is, így nekik még adok egy esélyt.
Az 'ellenzék' nagyon alulbecsüli ezt a pártot (ami amúgy szintén ellenzéki párt), így van esély, hogy 'égni' fognak.
Amúgy szerintem a Fidesz fog nyerni, mert a kulcsfontosságú szavazók pl. az öregasszonyok vagy aljanép mind fideszes, nekik Orbán Viktor már ilyen isten. Az ország nagy része márpedig belőlük áll ki.
Miért akarnak ennyien egy erősen nacionalista pártot, amelyik támogatja a kötelező sorkatonaságot, a halálbüntetést és a szibériai kényszermunkát? Ki olyan idióta, hogy saját magának akarjon rosszat? A Mi Hazánk egy vicc, aki azokra a szennyekre szavaz az vagy nincs tisztában azzal, hogy mit csinál, vagy csak teljesen elment az esze.
Általában nem szoktam másokat leszolni pártszimpátia alapján, a Fidesz szavazókkal sincs semmi bajom, pedig én ellenzéki vagyok, de a Mi Hazánk az túllő a célon. Nem hinném, hogy bejut a parlamentbe, ha mégis akkor biztos vagyok benne, hogy nagyon rövid életű lesz az ott tartózkodásuk.
16/16
Én jobboldali ember vagyok, de nem vagyok rasszista, sok dolgos cigányt és sok proli magyart is láttam már. A melegekkel sincs bajom ameddig nem dörgölik az orrom alá, hogy fogadjam el őket, miközben semmi bajom velük. A sorkatonaságot én is elítélem, ettől függetlenül a többi dolgot támogatom. Ha kormányváltás esélytelen is (szerintem), ettől függetlenül lehet gyengíteni a kormányt.
A többi párttal az a bajom (ahogy Toroczkai úr mondaná), hogy tele vannak gyáva, megalkuvó, megélhetési, korrupt politikusokkal. Ezt az 'egyszer mi lopunk, utána ti loptok' rendszert én képtelen vagyok támogatni, miközben én örülök, ha megtudok élni valahogy. Én Orbán helyett csak Toroczkait tudom elképzelni miniszter elnöknek, aki amúgy kihívta már többször is vitára Márky Zait és Orbánt is, de nyilván nem lesz belőle semmi, mert képtelenek komolyan venni egy választást.
17-es, szerintem sem egy jó választás az Ellenzék, de jobb, mint a Fidesz és személyes véleményem szerint sokkal-sokkal jobb, mint a Mi Hazánk.
Lehet, hogy Torockai jól tud beszélni, lehet hogy valóban ellenzi és komolyan büntetné a korrupciót, lehet hogy sok mindenben igazságosabban döntene, mint a többi jelölt, de túl sok az ellenérv. A Mi Hazán azt állítja, hogy semmi baja a melegekkel, de azért mindent támogat, ami ellehetetleníti az életüket. Az is lehet, hogy azt állítják, hogy nincs bajuk a cigányokkal, mégis a tagjaik szinte minden felszólalásukban tesznek rasszista megjegyzéseket. A sorkatonaság a teljes lakosság életéből venne el éveket és még pénzbe is kerülne az államnak, pedig semmi szükség sincsen rá, a NATO amúgy is rendelkezik elég haderővel, hogy megvédje az országot, nem kell hozzá szószerint mindenkit kiképezni. A NATO és az EU is nagyon hasznos szövetségek az ország számára, ez még akkor is így van, ha vannak negatívumai is, mert nyilván vannak, mint mindennek, ezekből a Mi Hazánk kilépne, ez teljes gazdasági csődöt és hatalmas munkanélküliséget eredményezne, de még akár egy katonai konfliktust is kiválthatna a NATO tagság beszüntetése miatt. A szibériai kényszermunkát egyáltalán nem tudom támogatni. Primitív, fölösleges és oroszbarátiság szükséges hozzá.
14#
A nácik már kihaltak, fasiszta párt meg tudtommal nincs Magyarországon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!