Ha az oroszok és ukránok között háború lesz, akkor az mennyiben fogja érinteni Magyarországot? Félnie kell a magyar fiataloknak?
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 11:37
1/11 anonim válasza:
Az Amerikai Egyesült Államok egyértelműen állást foglalt Ukrajna mellett, és esélyes, hogy a NATO-n keresztül belerángat minket is. Ami garantálja a háború elveszítését.
2/11 anonim válasza:
Amondó vagyok, hogy amíg nem tör ki a háború, addig ne féljetek. Ráértek majd, ha kitört.
3/11 anonim válasza:
Nem lesz az oroszok és az ukránok között háború, hacsak az ukránokat a NATO bele nem rángatja abba a háborúba, amit Oroszország ellen terveznek indítani. Ebben az esetben a kárpátaljai magyarokat elviszik golyófogónak.
(Nem tudom, miért kellett ezt az előbb törölni, semmiben nem sérti a szabályzatot, de már megszoktam.)
4/11 anonim válasza:
3, a Nato nem akar haborut, csak egy szelesebb utkozozonat az EU es a ruszkik koze. Az oroszok sem akarnak haborut, csak nem szeretnek a Natot a kuszobukon tudni. Az ukranok sem akarnak haborut, csak hogy hagyja oket mindenki beken vegre.
Itt most senkinek sem lenne jo a haboru, azzal mindenki csak szivna.
7/11 anonim válasza:
Csak akkor kell félni, ha Orbán marad a főnök.
8/11 ErniE76 válasza:
Na, egy év távlatából picit más lett a helyzet, kedves #1-7 válaszolók, igaz? Nyilván nem vagytok jósok...
9/11 anonim válasza:
Igen, most már más a helyzet. Reménykedni mindig lehet, hogy nem fognak minket belerángatni, nem lesz világháború, és nem lesz atomháború, mivel az az ismert világ végét jelenti. Én magam alapból egy pesszimista, szorongó alkat vagyok, de ezt a terhet nem akarom magamra venni. Van nekem elég. Éljen a remény, ameddig élhet.
10/11 anonim válasza:
ki ellen haboruzna a nato? az oroszok epp kivereznek ukrajnaban, a torokok es kina eleg hamar kihatralt az oroszok mogul, egyedul a feheroroszok vannak putyin mellett, erre az egesz vilag kikozositette oket. nem lesz ebbol 3. vh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!