Miért van ennyi (nem nemzeti) liberális, nyugatimádó, migránssimogató, LMBTQ/BLM-párti, (stb.) ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
És miért hülyézik/nézik/nácizzák le a jobboldali, keresztény, konzervatív, lokálpatrióta embereket?
Ez így nagyon nem igazságos. Nincs meg az egyensúly, csak a városi, liberális többség szava dönt. Sajnálatos.
2022. febr. 5. 12:43
11/24 A kérdező kommentje:
13:10-es (11-es válaszoló),
Ugyanezt én is elmondhatom rólad, ahogy látom.
Neked is további szép napot!
2022. febr. 5. 13:13
12/24 anonim válasza:
Vicces lenne tekintettel a jelenlegi válaszokra, de mondhatod csak értelme nem lenne.
13/24 anonim válasza:
Nem igazságos? Az ő szavuk dönt? Miben?:D
Én nem tudtam, hogy ebben a kategóriában döntések születnek..:D
14/24 anonim válasza:
Mindenhol ott vannak. Felvannak osztva a forgalmasabb fórumok, platformok és ott nyomulnak. Először a kovidos témáknál figyeltem meg, kicsit több, mint egy éve. De természetesen itt, a politika rovatban is. Ahogy közelednek az országgyűlési választások, egyre hangosabban fognak balhézni. Aki jó megfugyelő, az észrevehet egy metódust, ami mentén dolgoznak.
15/24 anonim válasza:
Igazi jobboldali 0. Szintű felfogások.
16/24 anonim válasza:
Ja, itt verseny van? Nem tudtam..
17/24 anonim válasza:
A fidesz mindenből versenyt csinál.
18/24 anonim válasza:
Aki ilyen szinten van, hogy Soros meleg fiával foglalkozik, azzal nem érdemes foglalkozni.
19/24 anonim válasza:
De kell, nem hagyhatod figyelmen kívül annak a társadalomnak a tagját amelynek te is része vagy, hiába kultúrálatlan és buta, vagy tanulatlan.
20/24 anonim válasza:
Kérdező, azért látod soknak, mert a Fidesz átmosta az agyad azzal, hogy aki nem Fideszes, az csakis liberális, nyugatimádó, migránssimogató, LMBTQ/BLM-párti lehet. Így ha valaki nem ért egyed a Fidesszel vagy a jobboldalt kritizálja, akkor a szemedben ő rögtön liberális, nyugatimádó, migránssimogató, LMBTQ/BLM-párti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!