Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van ennyi (nem nemzeti)...

Miért van ennyi (nem nemzeti) liberális, nyugatimádó, migránssimogató, LMBTQ/BLM-párti, (stb.) ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

És miért hülyézik/nézik/nácizzák le a jobboldali, keresztény, konzervatív, lokálpatrióta embereket?

Ez így nagyon nem igazságos. Nincs meg az egyensúly, csak a városi, liberális többség szava dönt. Sajnálatos.

2022. febr. 5. 12:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
41%
Hol vannak? Mutatnál párat? Végignéztem a legutóbbi kérdéseket, de egyet se látok. De ha olyan sok van, biztos nem esik nehezedre találni rá néhány példát!
2022. febr. 5. 12:45
 2/24 anonim ***** válasza:
35%
összefosás imádó ez az oldal
2022. febr. 5. 12:47
 3/24 anonim ***** válasza:
63%
Ismét ömlik ki a "kultúra" a jobboldalból, gyönyörű.
2022. febr. 5. 12:48
 4/24 A kérdező kommentje:

Első, rengeteg ilyennel találkoztam, amióta feljárok erre az oldalra.

Vak vagy, ha másként látod.

Tényleg elvárod, hogy kezdjek el magyarázkodni? Szégyelld magad!

De, hogy linkeljek is valamit, ez egy korábbi kérdésem, alatta olvasható egy kommentben valami olyasmi is (többek között), hogy "milyen nagy a sötétség a jobbosok között". Nézd csak meg, hányan lájkolták, pontozták fel. Rengeteg ilyen megnyilvánulást láttam ezen a weboldalon.

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__112..

2022. febr. 5. 12:56
 5/24 anonim ***** válasza:
11%

Nehéz megfogalmazni, ezért képlettel fejezem ki.

Ha ift betámadja oft, akkor lif védelmébe veszi oft, mert utálja ift.

Érthető, nem?

Tulajdonképpen, ha ift nem foglalkozott volna ofttal, hanem zoft támadta volna, akkor lift zoft védelmére kell, mert utálja ift.

Ezt a védelmet ne vedd túl komolyan. Meglátásom szerint ezt csak ift utálatáról szól inkább.

2022. febr. 5. 12:57
 6/24 anonim ***** válasza:
45%
Valóban többen vannak,imádom mikor nagyon szellemes módon az értékeléssel jönnek, kicsit sem számítva hogy minden velük ellenkező gondolatot zsigerből lepontoznak.
2022. febr. 5. 12:58
 7/24 anonim ***** válasza:
51%
Te jó isten milyen szinten vannak jobboldalon általában...
2022. febr. 5. 13:02
 8/24 A kérdező kommentje:

Hármas és nyolcas.

Csak engem igazoltok megnyilvánulásaitokkal.

Ennyi erővel én is mondhatnám: "...milyen szinten vannak a baloldalon általában."

2022. febr. 5. 13:08
 9/24 anonim ***** válasza:
0%

"Érthető, nem?"

Nem

2022. febr. 5. 13:09
 10/24 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, köszi hogy belinkelted egy előző kérdésed, abból látom is, hogy felesleges rád időt pocsékolni, menthetetlen vagy. Szép napot, heló!
2022. febr. 5. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!