Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A pedagógusok szakszervezeténe...

A pedagógusok szakszervezetének (pdsz) logója mért tartalmazza a homoszexuálisok szívárványszínű zászlóját?

Figyelt kérdés
Nem hinném, hogy minden pedagógus homoszexuális lenne és azonosulni tudna ezzel a jelképpel. Vagy tévednék? Esetleg a neoliberális tolerancia jegyében vették fel ők is, vagy csak véletlen egybeesés? Mindenesetre nagyon gáz.

2022. jan. 29. 12:55
A kérdező szavazást indított:
Szolidarításból, hogy ezzel is jelezzék elfogadóak velük.
Mert a tagjaik LMBTQ -sok és ezzel fejezik ki hovatartozásukat.
Csak szerencsétlen egybeesés.
Nem tudtam, hogy ugyanaz a szívárványszínű zászló a jelképe az LMBTQ-soknak és a PDSZ-nek is, de most már engem is érdekel, hogy miért.
Nem tudom, de mindenesetre gyanús.
Egyéb okból, kommentben kifejtem.
27 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
43%
"A PDSZ a rendszerváltás során, második független szakszervezetként alakult 1988 novemberében. Pártfüggetlen szervezet, nem (jog)utódja a kommunista rezsim egyik szervezetének sem. Alapító tagja az első független konföderációnak Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája."
2022. jan. 29. 12:59
 2/17 anonim ***** válasza:
24%

Eléggé arra hajaz:

[link]

2022. jan. 29. 13:12
 3/17 anonim ***** válasza:
23%

Csak van valami oka annak, hogy homofób dolgokra aszociálsz.

Nem vagy te rejtett buuuzi?

2022. jan. 29. 13:13
 4/17 anonim ***** válasza:
34%
Valószínűleg véletlen egybeesés. De amúgy mikor tanuljátok már meg, kedves magyar konzervatívok, hogy a neoliberalizmus nem azt jelenti, amire ti gondoltok, hanem többek között Reagan és Thatcher politikáját?
2022. jan. 29. 13:16
 5/17 anonim ***** válasza:
82%

Sőt, eső után az égre is Soros meg gyurcsány szokta odavetíteni az LMBTQ szimbólumát!

Mi van, most azt a feladatot kaptátok a pártközpontban, hogy a tanárokat kell mocskolni?

2022. jan. 29. 13:19
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
Az megvan, hogy a szivárvány a sokszínűség jelképe? Ne essünk már itt is abba a hibába amit a horogkereszttel műveltek... Senki sem sajátíthat ki egy jelképet magának, sem a nácik, sem a melegek. Ezeket a jelképeket igenis használhatja más is, ha ugyan azt akarják vele szimbolizálni. Pl. sokszínűnek is lehet szexualitás alapján, de politikai vélemény alapján is, így bármilyen értelemben lehet használni egy szivárványt. A melegek jelképe is, igen, de nem csak az övék. És jó lenne ha ti sem erősítenétek ezt a fajta kisajátítását jelképeknek azzal, hogy állandóan nekik tulajdonítjátok, mint ha senki másnak nem lenne joga még csak kiejteni sem
2022. jan. 29. 13:19
 7/17 anonim ***** válasza:
27%
A szivárvány egy bibliai jelkép, kicsit csudálkozom is azon, hogy a sok konzervatív, keresztény polgár nem tudja ezt.
2022. jan. 29. 13:23
 8/17 anonim ***** válasza:
32%

Egyébként valóban nem illendő a neoliberalizmust mint gazdasági modellt összekeverni a kulturális liberalizmussal: [link] Ráadásul ha gazdasági modelleket nézzünk, a kulturális liberalizmus közelebb áll a szociálliberalizmushoz: [link]

Nem ártana elolvasgatni pár közgazdász kifejezést...

2022. jan. 29. 14:06
 9/17 anonim ***** válasza:
28%

Ezek a kockás inges Soros bérencek!

7-es ... Bibliai szivarvany igazi szivarvany, az LMBTQs szivarvanynak masok a szinei es egyenkent jelentoseguk van - LMBTQ mas ertelemben hasznalja a szivarvanyt, mint Isten az ozonviz utan. Ne keverjuk ossze, elegge megvannak mar keveredve a melegek - azt sem tudjak fiuk-e, vagy mik!? :)

2022. jan. 29. 14:12
 10/17 anonim ***** válasza:
16%
9-es dehogy is nem tudom... 30 évesen tisztában vagyok azzal, hogy meleg vagyok, imádom a farkamat markolászni... sőt kisfiúként is eléggé megcsapkodtam a nagynéném kezét, mikor fiú wc helyett lány wc-be akart bevinni, hogy segítsen nekem... az más kérdés, hogy én pasikhoz vonzódok..
2022. jan. 29. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!