Az mennyire normális, hogy nem értem meg Puzsért?
Nem azt mondom, hogy soha nem értem meg, tud azért úgy fogalmazni, hogy értsem de az esetek túlnyomó többségében olyan "szakszavakat", illetve annyira bonyolult szó szerkezeteket használ, hogy alig értek valamit abból amit mond.
Ezzel más is van így? Ez mennyire normális?
"A probléma az, ha sznob vagy, mint a Puzsért imádók, akik azt hiszik, értenek a művészethez, kultúrához, pedig nem."
Ez egy igen magas lóról előadott, csúsztatásokkal teli vélemény. És te beszélsz sznobizmusról...
Ki mondta neked, hogy a Puzsért "imádók" amiatt kedvelik/követik, amit/ahogy a művészetekről mond?
"Ki mondta neked, hogy a Puzsért "imádók" amiatt kedvelik/követik, amit/ahogy a művészetekről mond?"
Erről van szó, engem amúgy abszolút nem is érdekel amikor művészetekről van szó. Inkább a politikai és kulturális véleménye érdekes és elgondolkoztató számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!