Választások előtt mivel fog még a fidesz szavazatok vásárolni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 19:19
A kérdező szavazást indított:
Krumpli
14. havi nyugdíj
Gyurcsány
Farhát árának további csökkentése
Rezsicsökkentés2.0
4. gyerek után ingyen ház+autó
Fidesz szavazók között kisorolsnak egy tárca nélküli minisztert
16 szavazat
1/12 anonim válasza:
Ingyen farhátat osztanak majd minden nyugdíjasnak.
2/12 anonim válasza:
Roppant mostoha meló lehet manapság a ballib csürhének bértollnokoskodni.
3/12 anonim válasza:
Bocs!? :) De most romlott el a porszivom ... baj van! ... nem tudjatok MZP arul meg porszivokat? ... HELP! :)
4/12 A kérdező kommentje:
#2 Független vagyok, de látom nem tetszik, ha szembesítenek a valósággal. Viszont ha már itt tartunk, neked mit ígértek, vagy milyen igényed lenne?
2022. jan. 26. 19:26
5/12 Molyember válasza:
Ha nincs szerencsénk, akkor orosz tankokkal.
6/12 anonim válasza:
abból az 5millió forintból amit a Peti felajánlott
7/12 anonim válasza:
Krumplival. Sok krumplival!
Csúcsszuper Üzbegisztáni burgonyával.
8/12 anonim válasza:
4. Kinőttem már abból, hogy ígérgetéssel vegyenek le a lábamról. Viszont a memóriám még jó, így aztán nem nehéz a választás.
Úgy vagy te független ahogy én.
9/12 anonim válasza:
Vagy ő, meg a sajtótok 🤣🤣🤣
10/12 A kérdező kommentje:
#8 Ja, mert ha valaki nem fideszes, akkor csak balos libernyák lehet? Ez aztán a logika. Az véletlen se merülhet fel, hogy a fideszt meg az ellenzéket is utálom.
2022. jan. 26. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!