Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A határon túli magyaroktól...

A határon túli magyaroktól megvonnád a szavazati jogot?

Figyelt kérdés

2022. jan. 26. 15:09
A kérdező szavazást indított:
Nem, ők is magyarok, joggal szavazhatnak
Igen, nem itt élnek, nem ide adóznak, milyen alapon szólnak bele
36 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
15%

Direkt az elsőre szavaztam, hogy beleőrülj :D

Üdv, Columbo

2022. jan. 26. 15:13
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
én adófizetéshez kötném a szavazati jogot.
2022. jan. 26. 15:15
 3/13 A kérdező kommentje:

1. Te kis gonosz, ezért lopontozlak, hogy beleőrülj. :D

Üdv, a feleséged

2022. jan. 26. 15:18
 4/13 anonim ***** válasza:
20%

Nem.

Egeszen az Indiaig huzodo ciganylakossagra is kibovitenem.

2022. jan. 26. 15:20
 5/13 anonim ***** válasza:
27%
Mindenkinek engedném, hogy beleszóljon a magyar politikába <3 Úgy, ahogy a 4-es! Felpontoztam.
2022. jan. 26. 15:22
 6/13 mindentudó99 ***** válasza:
0%
Nem. Egyébként is csak jelképes. 2-3 mandátum max. És ha nem lenne a baloldal ilyen gusztustalan a külhoni magyarokkal szemben még ezeken a mandátumokon is osztozhatnának a fidesszel. Ilyen hozzáállással a fidesz visz mindent.
2022. jan. 26. 16:42
 7/13 anonim ***** válasza:
71%

1)Szerintem 2-3 mandátum nem csak jelképes. A mandátum az mandátum. Sok esetben döntő lehet, pl. most áprilisban.

2) Az ellenzék nem baloldali,csak van egy két baloldali párt közöttük, nem gusztustalanok a külhoni magyarokkal. Csak anno az MSZP nem támogatta a külhoni magyarok szavazati jogát.Egyebkent a mostani Momentum, Jobbik és LMP egyetért az ő szavazati jogukkal. Ellenzékben nincs közös pont erről a kérdésről.

3)Ez nem negatívum, nem itt élnek, nem fizetnek ide adót, ne is szavazhassanak. Szerintem korrekt.

2022. jan. 26. 16:54
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
Igen, megvonnám. Én sem avatkozom bele a szavazatommal annak az országnak a belpolitikájába, amelyben nem élek életvitel szerűen. Sőt, nem is oda adózom!
2022. jan. 26. 17:45
 9/13 mindentudó99 ***** válasza:
0%
#7 Nem támogatta ezt írod. Ez azért elég nagy mellébeszélés. Egyenesen uszítottak a határon túli magyarok ellen . Ha már írsz valamit jobb az igazat írni nem mellébeszélni. Kétségtelen a nem támogatni kifejezés elegánsabb mint az uszítani. Csak tudod van aki emékszik még mi történt hogy zajlott a népszavazás akkor és milyen volt az Mszp kampánya. Ha akkor nem így állnak a dolgokhoz akkor talán most ők is kapnának kinntről szavazatot. De gyanítom ha meghallják hogy baloldali ellenzék inkább köpnek egyet mint hogy rájuk szavazzanak. Ha szerinted perdöntő a 2-3 mandátum meg adott esetben szoros eredménynél igaz is lehet. De talán nem kellett volna akkoriban az a mocskos mampány. Most már egyék meg amit főztek.
2022. jan. 26. 18:49
 10/13 mindentudó99 ***** válasza:
0%
Attól hogy lepontoztok még így van ahogy írtam. Sokan emlékszünk még az akkori Mszp kampányra. Gyalázat volt. De hát az Mszp oda is került ahová való. Egyedül be se jutnának a parlamentbe.
2022. jan. 26. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!