Tényleg érezhető egyfajta világszintű nyomás ami most már egyszerűen elvárja a magyaroktól az Orbán rezsim elűzését?
Figyelt kérdés
Jövőre utolsó esélyünk lesz még aztán pápá, elengednek minket, végleg lemond rólunk a felvilágosult demokratikus világ?2022. jan. 12. 20:12
1/8 anonim válasza:
Tavaly írtad a kérdést vagy mi? Idén lesznek a választások..
2/8 anonim válasza:
Ilyen lassú a neted, vagy nem tudod, hogy idén lesz a választás?
3/8 anonim válasza:
Orbán keletre tart, a nyugat pedig nemm olyan mint az oroszok, nem fognak tankokat küldeni. Ha menni akarunk mehetünk, csak őket ne húzzuk le. Igen, elengednek ha nem lesz változás.
4/8 anonim válasza:
A nyugati hatalmi ELIT elvárja, meg a migránsok betelepítését is kvóta nélkül aki erre jön, meg a cicafiúk oviba engedését is. Ha mindent megtennénk amit elvárnak tőlünk, már rég nem is lennénk...
5/8 anonim válasza:
Rajtam nem fog múlni, az biztos.
8/8 anonim válasza:
Én nem érzek ilyen elvárást, pedig magyar vagyok.
De tán épp ezért, nyugodtan elvàthat bárki bármit, dönteni én fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!