Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A szlovákság hogy tudta pár...

A szlovákság hogy tudta pár évtizeden belül megkétszerezni a lélekszámát?

Figyelt kérdés

2022. jan. 15. 17:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%
T*k mindegy a lényeg az,hogy a magyar fogy /talán mert rossz a rendszer/ a tót meg gyarapszik /talán mert náluk jobb az élet/
2022. jan. 16. 08:25
 12/25 anonim ***** válasza:
70%
Igazad van, szarjuk le a kérdést, szidjuk inkább Orbánt, mert ez olyan ritkán történik meg a Gyakorin.
2022. jan. 16. 09:43
 13/25 A kérdező kommentje:
A kilencvenes évek elejéről beszéltem. Ez pedig nem száz év 1920-tól. De ha egy évszázadot vennénk, ez akkor is elképesztő, hogy a magyarokat hogy kiszorítják, nem csoda, hogy elszlovákosodnak. Azért kvázi 70 év alatt meg két és félszerezték magukat, valamit tudnak.
2022. jan. 16. 20:14
 14/25 anonim ***** válasza:
30%

#13 Az a baj, hogy nem beszéltél semmiről csak bedobtál egy mondatot, most meg ki vagy akadva hogy a többiek nem gondolatolvasók és nem értik, hogy te mire GONDOLTÁL.

"A szlovákság hogy tudta pár évtizeden belül megkétszerezni a lélekszámát?"

ENNYI a kérdésed, egy szó sincsen arról hogy mikortól meddig, de még azt se írtad le, hogy ezt területben hol kérdezed. Azon a területen ahol valaha szlovákok éltek összesen, a mai Szlovákia területén vagy a magyarországi szlovák kisebbségről kérdezel.

2022. jan. 16. 21:21
 15/25 A kérdező kommentje:
Te értetlenkedsz és kötözködsz. olvasd végig a kommenteket és rá fogsz jönni, hogy csak okoskodsz. Leírtam, hogy melyik időintervallumról beszélek, ezután belém kötöttél vagy valaki más belém kötött. "de még azt se írtad le, hogy ezt területben hol kérdezed." Mert nem lényeges. Nem emeltem ezt ki, tehát anblokk kell értelmezni. Nem is értem egyébként miért kell ilyenekben kötözködni, mivel nagy részük szlovákiában él egyébként, tehát semmi más jelentős területet nem lehet kiemelni.
2022. jan. 17. 18:09
 16/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de lehet benne valami. Én egy szlovák lánnyal élek, három gyerekünk van, de még kettőt tervezünk.

:)

2022. jan. 20. 10:35
 17/25 A kérdező kommentje:

Remélem azért megtanítottad a gyerekeidet magyarul.

:)

2022. jan. 20. 16:22
 18/25 anonim ***** válasza:
17, nem fogja. A primitívebb népcsoportok szaporábbak. Szomorú, hogy sokan önként elszlávosodnak, románosodnak...
2022. jan. 20. 17:05
 19/25 A kérdező kommentje:
Az írása alapján nem tűnik primitívnek. Tudja hová kerül a vessző.:D
2022. jan. 20. 17:39
 20/25 anonim ***** válasza:

@17:

természetesen mind a három beszéli mind az én nyelvemet, mind a nyuszi nyelvét, plusz az angolt.

Amúgy nyuszi már tud magyarul, de ő szándékosan nem beszél velük úgy, hogy ne legyen akcentusuk (és ne tanuljanak rosszul szavakat, pl nemrég szembe találkoztunk a szomszéddal, nyuszi meg a "jó napot" helyett odavágta, hogy "jó étvágyat" :D).

2022. jan. 20. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!