Az USA és Nyugat-Európa országainak társadalmai az élő bizonyítékok, hogy a multikulturalizmus (hosszú távon) működésképtelen, és csak konfliktusokat szül?
Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 18:01
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
21 szavazat
1/13 anonim válasza:
Merkel azt mondta, a multikulturalizmus megbukott. Nehéz vele vitatkozni.
2/13 anonim válasza:
Nem inkább éppen arra hogy müködik?
3/13 anonim válasza:
Nem csak ez, de pl a középkori magyarország; a tatárjárás, a török hódoltság
4/13 anonim válasza:
2#
Mi működik?
BLM tombol, zúz.
Nyugat-Európában meg gombamód nőnek a mecsetek, egyes városrészek úgy néznek ki, mintha semmi közük nem lenne Európához.
5/13 anonim válasza:
4! Nem tudom megvan-e, hogy a multikulturalizmus pont ez, hogy több kultúra él egymás mellett...
6/13 anonim válasza:
Eddig még nem sikerült olyan példát mutatni, ahol ne lettek volna gondok belőle.
7/13 anonim válasza:
Mondjuk én nem igazán értem ezt a multikulti dolgot. Bejönnek a bevándorlók, és egyes területeket teljesen a maguk képére formálnak. Gyakorlatilag olyan, mintha kisebb országokat hoznának létre, és akkor ugyanott tartunk, ahonnan indultunk. Persze, akik el akarják pusztítani a nemzeteket, legalábbis a nyugatiakat, azoknak ez nyilván tetszik.
8/13 anonim válasza:
Szerintem az USA-ban nagyon is működik, emiatt a nyugat-európai elit a revizionista kultúr-marxistákkal karöltve azt hiszi, hogy akkor ez ugyan úgy működni fog Európában is, pedig mostanra már csak az nem látja be, hogy itt ez nem működik, aki nem akarja.
9/13 anonim válasza:
8. Mondjuk, hogy a legtöbb helyen működik az USA - ban. De ennek szerintem az az oka, hogy majdnem mindenki "idegen", így egy szinten vannak a modern társadalomban. A fehér, a fekete, vagy az ázsiai, egyik sem őslakos. Ha megkérdeznéd az őslakosokat szerintem ők nem gondolnák ugyanúgy, csak ők ugye nincsenek sokan.
10/13 anonim válasza:
Amerika kevert világ, ott sokféle ember van. De szerintem ott is az működik, aki elfogadja, hogy ő amerikai, és nem a saját kultúrája szerint él. Európában ez egyértelműen nem működik. Érdekes, hogy a liberálisok mennyire élnek-halnak a multikultiért, közben pl. Japánba alig engednek be valakit, mégse tartja őket senki fasisztának. Nekik több eszük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!