Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Neptunt miért nem cserélik le?

A Neptunt miért nem cserélik le?

Figyelt kérdés

Az egyetemisták körében a Neptun egy szitokszónak számít és erre nagyon is rászolgált.

Minden egyes tárgyfelvételi, vizsgafelvételi időszakban lefagy,nem elérhető, kidobál és így van ez évek,ha nem évtizedek óta.

Persze, ehhez a magyar felsőoktatás szervezetlensége is hozzájárul, mert itt van ilyen marhaság,hogy "versenyjelentkezés".

Sok diák nem tud felvenni egy tárgyat, mert kicsúszik belőle, a Neptun miatt, de a fő probléma,hogy gyakran alulméretezik a helyeket.

Bővíteni nem akarják többszöri felszólításra sem, a HÖK meg széttárja a kezét, pedig nekik kellene ütni az asztalt ilyenkor.

Vizsgáknál dettó, a hallgatónak JOGA van, 3 vizsgaidőponthoz.

2022. jan. 12. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Nem az egyetemi szerverekkel van gond?

Alternatív megoldás amúgy az ETR.

2022. jan. 12. 12:10
 2/5 A kérdező kommentje:

1.

De, lehet.

A Neptunnal csak a sok (15e-25e) hallgatóval rendelkező intézményeken van baj,de ott meg megoldhatnák,hogy karonként más napon van a tárgyfelvétel.

2022. jan. 12. 12:15
 3/5 Valentino BROssi ***** válasza:
90%
Hát fiacskám, ha majd az egyetemi safe spaceből kijutsz az üzleti életbe és megismerkedsz a legszörnyűbb vállalatirányítási rendszerekkel vissza fogod sírni a Neptunt.
2022. jan. 12. 12:44
 4/5 A kérdező kommentje:

3#

Kint vagyok az üzleti életben fiacskám.

Mesterfokozatot csinálok levelezőn.

2022. jan. 12. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Még egyetemista koromban olvastam valahol egy összefoglalót a Neptun üzemeltetőitől, ahol diagramokon bemutatták az egyik tárgyfelvétel adatait, amiben az szerepelt, hogy minden félévben jelezték az egyetemnek, hogy ekkora terhelést nem fog kibírni a rendszer, valamilyen módon rangsorolják a hallgatókat. Az egyetem minden félévben azt válaszolta, hogy "nem", mint egy duzzogó ovis. Az üzemeltetők helyében ilyen válasz hallatán én is nagy ívben lesz*rnám, hogy működik-e vagy nem.
2022. jan. 12. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!