Miért van az hogy mi mindenkit kielégítünk,de nekünk mégis nélkülöznünk kell?
Nem, ez a kettő nem függ össze, szimplán csak hülye vagy, ha nem változtatsz. Meddig vársz még? 30 éves vagy, könyörgöm és azon rugózol, hogy így szar úgy szar? Látod, hogy nincs változás, változtass te!
Hozzáteszem tőlem sem fogod olcsóbban kapni az ételt, mert én is magyarul élek, nekem is fizetnem kell az adókat, sőt a vállalatét, ami irreálisan sok. Ezt a bevétellel kell ellensúlyozni. Emiatt drága lesz az én termékem is. ÉS! mivel az ország nagyobbik része hajlandó kifizetni az irreális árat, amit NEM ÉN szabok, akkor miről van szó? a kisebbség miatt szenvedjek? Mindenkinek van saját éelte, mindenki csak egyszer él, nem fogom nyomorgatni magam csak azért, mert néhány százalék nem tudja kifizetni.
"13 nem fogok sokat kapni,de viszont sokat be fogok fizetni.Aztán elhajtanak a nyugdíjfolyósító intézetből 28.500 forinttal."
Szerintem még az is többet kap, aki világ életében nem dologozott egy percet sem (bejelentve).
"9 nekem minden napom rossz:D"
Ezt nem a bankoknak, nem az üzleteknek, nem az államnak köszönheted. Leginkább magadnak, némileg a nevelésednek, a többinek sokkal kevesebb köze van hozzá.
"1 de mi mindenhová fizetünk.Bankoknak,üzleteknek,telefon szolgáltatóknak,államnak mindenkinek.Mi mit kapunk vissza abból amit adunk?"
A te nevedben nyilván nem beszélhetek, de ln a bankoktól pl biztonságot kapok, valamint kamatot. Ha te nem, akkor rosszul csinálod. A telefonszolgáltatómtól és az üzletektől olyan termékeket kapok, amitől jobb lesz a kedvem. Ahogy látom neked ez sem jött be. Az államtól (akármilyen is) szintén biztonságot kapok (ha nem hiszed, akkor: hányszor verték ki belőled a héten az összes pénzed?), utakat, ha baj lenne legalább valamiféle segítséget: (a teljesség igénye nélkül) orvosi segítséget, tűzoltókat, rendőrséget, stb. Nyilván ezek is olyanok, amilyenek, van a miénknél sokkal rosszabbul és természetesen jobban működő rendszer is.
"Cserébe ehetjük a műanyag,gagyi minőségű ételt.Amiért annyit fizetünk,mint egy márkás jó minőségű ételért"
Ki az a hülye, aki a szemétért ugyanannyit fizet, mint a minőségért? Ha te ilyen vagy, akkor nem csoda, hogy itt nyafogsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!