Miért van az hogy mi mindenkit kielégítünk,de nekünk mégis nélkülöznünk kell?
Figyelt kérdés
Nekünk köszönhetően jóllakhatnak a politikusok,vállalkozók, mobiltelefon szolgáltatók,internetszolgáltatók,bankok,biztosítók,magánnyugdíjpénztárak,stb.Mi mindenkit kielégítünk.De ránk ki figyel?A mi kielégülésünk kinek fontos?Vagy mi csak azért vagyunk hogy adjunk?Kapnunk már nem kell?30/F2022. jan. 10. 18:55
11/28 anonim válasza:
"Nekünk köszönhetően jóllakhatnak a politikusok,vállalkozók, mobiltelefon szolgáltatók,internetszolgáltatók,bankok,biztosítók,magánnyugdíjpénztárak,stb.Mi mindenkit kielégítünk."
ez így azért eléggé erős túlzás. Ki az a "mi"? kit elégítesz te ki? Ha én felépítek egy vállalkozást ami neked ÉTELT ad, mert különben éhen halnál alap, hogy fizetsz érte, mert én is belefektettem munkát, sőt többet, mint te abba, hogy megkeresed a pénzt az ételért. Úgyhogy szerintem fogd vissza magad ;)
12/28 A kérdező kommentje:
9 nekem minden napom rossz:D
2022. jan. 10. 19:17
13/28 anonim válasza:
10-es: attól függ mit dolgoztál és hol. ha jó állásod van, mert sokat tanultál, sok papírod van, okos ember vagy, akkor jó nyugdíjat kapsz. Ha elkótyavetyéled az életedet és bemész a gyárba dolgozni nem fogsz sokat kapni.
14/28 anonim válasza:
12: akkor miért nem változtatsz? Senki nem kötelez téged arra, hogy számodra rossz melót végezz. Nem fogok kérkedni magammal, főleg akkor nem ha ez valakinek fáj, de azt el kell mondjam, hogy van lehetőséged változtatni. Szar kormány "alatt" élünk, megértelek, megértem, hogy nehéz és igazságtalan. De van lehetőség. Járd ki az utat, ha kell kemény harcok árán. Hidd el meg lesz a gyümölcse.
15/28 A kérdező kommentje:
13 nem fogok sokat kapni,de viszont sokat be fogok fizetni.Aztán elhajtanak a nyugdíjfolyósító intézetből 28.500 forinttal.
2022. jan. 10. 19:20
16/28 A kérdező kommentje:
14 miért én változtak?Változzon a rendszer!Eddig mi alkalmazkodtunk hozzájuk,mostmár alkalmazkodjanak ők hozzánk.Hajnalban kelünk,dolgozunk,betartunk minden szabályt,alkalmazkodtunk,cserébe még kapunk lóf*azt a s*ggünkbe.
2022. jan. 10. 19:24
17/28 anonim válasza:
Én a helyedben nem elégítenék ki mindenkit.
18/28 anonim válasza:
Jaa értem már mi a helyzet :D :D tartson el a kormány, dolgozni ne kelljen, dőzsöljünk. Én is voltam kétkezi munkás képzeld, dolgoztam napi 12 órát 10 perces szünettel. Most cégvezető vagyok. Ha lustizás van és csak sodródok az árral most is ott pakolnék a futószalag mellett éhbérért.
19/28 anonim válasza:
"Hajnalban kelünk,dolgozunk,betartunk minden szabályt,alkalmazkodtunk" nyűgös vagy, mert holnap is be kell menni a suliba? XDD
20/28 A kérdező kommentje:
17 nem egyedül én elégítek ki,közösen elégítjük ki a multikat.Meg a többit.Cserébe ehetjük a műanyag,gagyi minőségű ételt.Amiért annyit fizetünk,mint egy márkás jó minőségű ételért.Na ez is a nem mindegy.
2022. jan. 10. 19:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!