Szerintetek tud majd új munkahelyeket teremteni az új kormány?
",ha a még Fidesz is átverné az embereket."
Miért ők nem verhetik át? Orbánnak csak a hatalom kellet és ezért sok szépet ígért.
Meg kell próbálni... Majd Viktorka mondja, hogy legyen - és lőn. Vagy mégse. Akkor legalább megtudjuk, hogy mégse ő az Isten...
Pedro
"Miért ők nem verhetik át? Orbánnak csak a hatalom kellet és ezért sok szépet ígért."
Éppenséggel átverhet mindenki mindenkit..,de azzal nem jut elöbbre az ország sőt még mélyebbre süllyedne,abba meg belegondolni is rossz,ha ez igaz lenne,és mik lennének a következményei!Én bizok Orbánban hisz ezért szavaztam rájuk 4 év múlva úgyis lehet értékelni,hogy miylen munkát végzett..,de eddig Ő 100 nap alaltt többet dolgozottt mint a szocik bármikor!
"de eddig Ő 100 nap alaltt többet dolgozottt mint a szocik bármikor"
Ja jó kis látszat intézkedések voltak. Csak csináltak valmit, hogy úgy nézzenki mintha...
És azért tudtak bármit meghozni, mert szinte nincs ellenzék, hisz 2/3-al bármit meg lehett tenni.
AZ alkotmánybíroságba most nem magukból raktak, de nekik mindegy mert övéké a köztársasági elnök.
A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:26
Hála az istennek,hogy nincs ellenzék...,már ha az mszpt lehet annak nevezni,ilyen p.csméretűre zsugorodott pártot,akik még ellenzéknek is rosszak!Én örülök,hogy a Fidesz bármit megtud tenni,és nem szól bele egy kontár sem,főleg azok akik 8 évig rossz irányba kormányozták az országot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!