Amerikaiaknak mért érdeke háborút kirobbantani Oroszországgal?
A nagy medve nem harap ha nem piszkálják.
NATO hazudott Oroszországnak hogy nem terjeszkedik kelet felé. Ahogy Putyin mondta nem tudom, hogy az amerikaiak hogyan reagálnának ha Oroszország békefenntartás céljából rakétákat telepítene kanadával és mexikóval közös határukra. Egyértelmű a cél, azt szeretnék ha Oroszország kezdeményezne egy háborút. A nyugati politikai elit és média sivalkodni kezdene hogy B hasbarúgta A-t, miközben valójában A előtte mindent megtett azért, hogy B hasbarúgja.
"ez az oroszország már nem ugyanaz a kommunista oroszország amely a markában tartotta Magyarországot"
Áhh, kicsit sem... :D
"Most a nyugati globalisták tartanak minket a markukban ez mivel jobb?"
Hol élnél szívesebben? Közép-Oroszországban? Nyugat-Európa közepén? Az Egyesült Államok közepén? Nem tudom neked feltűnt e, de mindenki a hanyatló és rothadó nyugat felé vándorol, Bécs is tele van orosz milliomossal és milliárdossal, bezzeg Nyizsnyij Novgorodban meg.. :D
"Elakarják törölni a határokat és a nemzeteket, hogy létrehozzanak egy Európai Egyesült Államokat hogy még jobban megszabhassák mit csináljunk."
Ennek ellenére itt még mindig oda mész és azt csinálsz amit akarsz.
"Áhh, kicsit sem... :D"
?????
"Hol élnél szívesebben? Közép-Oroszországban? Nyugat-Európa közepén? Az Egyesült Államok közepén? Nem tudom neked feltűnt e, de mindenki a hanyatló és rothadó nyugat felé vándorol, Bécs is tele van orosz milliomossal és milliárdossal, bezzeg Nyizsnyij Novgorodban meg.. :D"
Megkérdezem tőled ugyanezt csak egy kis különbséggel. 50 év múlvaol hol élnél szívesebben a muszlimok által szét rombolt Nyugat-Európában, vagy Kelet-Európaban? Nyugatiak még nem tapasztalták meg a kommunizmus pusztító hatását ezért vannak úgy oda érte a liberálisok.
"Ennek ellenére itt még mindig oda mész és azt csinálsz amit akarsz."
Ezt Oroszországban is megtehetem.
"Megkérdezem tőled ugyanezt csak egy kis különbséggel. 50 év múlvaol hol élnél szívesebben a muszlimok által szét rombolt Nyugat-Európában, vagy Kelet-Európaban?"
Kérdezd nyugodtan, a válaszom ugyanez lesz, mint az aktuális helyzetre vonatkoztatva. Magyarországon évtizedekig azt hallgattuk, hogy a nyugat hanyatlik aztán pofára esés volt amikor kiderült hogy nem így van. Most megint ott tartunk, hogy a nyugat hanyatlik, csak most nem a mocskos kapitalisták miatt, hanem a muszlim bevándorlók miatt. Szerintem lesz egy réteg 50 év múlva is aki ugyanezt fogja akkor is mondani egy pusztuló országból és akkor sem lesz igaz.
Viszont nem tudom feltűnt-e neked, de a kérdésre nem válaszoltál. Kis hamis.. Szóval próbáld meg újra:
"Hol élnél szívesebben? Közép-Oroszországban? Nyugat-Európa közepén? Az Egyesült Államok közepén?"
"Ezt Oroszországban is megtehetem."
Biztos kapsz útlevelet, ha épp kicsit rendszerkritikus voltál? Ugyanúgy ugrabugrálhatsz Oroszország és a szomszédai között, mint itt az EUban? Ugyanolyna gyors ezeken a viszonylatokon az áruforgalom vagy vámon dekkolnak a kamionok három napot?
Közel sem teheted meg ugyanazt..
"Kérdezd nyugodtan, a válaszom ugyanez lesz, mint az aktuális helyzetre vonatkoztatva. Magyarországon évtizedekig azt hallgattuk, hogy a nyugat hanyatlik aztán pofára esés volt amikor kiderült hogy nem így van. Most megint ott tartunk, hogy a nyugat hanyatlik, csak most nem a mocskos kapitalisták miatt, hanem a muszlim bevándorlók miatt. Szerintem lesz egy réteg 50 év múlva is aki ugyanezt fogja akkor is mondani egy pusztuló országból és akkor sem lesz igaz."
A kommunizmusnak vége van kelet Európában, nem Kelet Európa akarja eltörölni a nemzetállamokat és a globális kontrollt létrehozni és lenyomni az emberek torkán többek között a migrációt és a szocializmust. Előre lehet látni mi lesz Európa sorsa hogyha nem szab gátat az illegális bevándorlásnak de te csak nyugodtan bagatelizáld és mosd össze a helyzetet és dugd a homokba a fejed.
"Hol élnél szívesebben? Közép-Oroszországban? Nyugat-Európa közepén? Az Egyesült Államok közepén?"
Ha csak ezek közül lehet választani Közép-Oroszországban.
"Biztos kapsz útlevelet, ha épp kicsit rendszerkritikus voltál? Ugyanúgy ugrabugrálhatsz Oroszország és a szomszédai között, mint itt az EUban? Ugyanolyna gyors ezeken a viszonylatokon az áruforgalom vagy vámon dekkolnak a kamionok három napot?
Közel sem teheted meg ugyanazt."
Nem is veszed észre hogy hasonlóan démonizálod Oroszországot mint anno a kommunizmusban a nyugati kapitalistákat?
"Nem is veszed észre hogy hasonlóan démonizálod Oroszországot mint anno a kommunizmusban a nyugati kapitalistákat?"
A valóság leírása nem démonizálás.
"akaratunkon kívül olyan szervezetet szolgálunk amely nem feltétlenül a nép érdekét érvényesíti, de nem is a magyar politikai érdekeket."
Meséld el nekünk mi szolgálná a magyar nép érdekét, kíváncsian várjuk mitől és hogyan lenne jobb a magyar népnek.
"NATO és az EU mézesmázos felszíne mögött nincs semmi más mint meghatározott érdekcsoportok érdekének az érvényesítése. Mi egy kis ország vagyunk előttünk is elhúzták a mézesmadzagot és akaratunkon kívül olyan szervezetet szolgálunk amely nem feltétlenül a nép érdekét érvényesíti, de nem is a magyar politikai érdekeket."
Ezt én értem, de ha mi az orosz érdekszférába tartoznánk, akkor szerinted több beleszólásunk lenne a dolgokba? Mi önként csatlakoztunk a NATO-ba és az EU-ba is, erre Putyin azt szeretné, hogy minket rúgjanak ki ezekből a szervezetekből, mert az sérti az orosz érdekeket. Na már bocsánat, de engem mégis miért érdekelne az, hogy a ruszkik mit szeretnének? Az EU-ból illetve a NATO-ból legalább profitálunk. Mit profitálnánk abból, ha az orosz blokkhoz tartoznánk? Az orosz gazdaság egy nagy nulla, Spanyolország alatt van, a GDP/Capita pedig még a miénknél is alacsonyabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!