Amerikaiaknak mért érdeke háborút kirobbantani Oroszországgal?
A nagy medve nem harap ha nem piszkálják.
NATO hazudott Oroszországnak hogy nem terjeszkedik kelet felé. Ahogy Putyin mondta nem tudom, hogy az amerikaiak hogyan reagálnának ha Oroszország békefenntartás céljából rakétákat telepítene kanadával és mexikóval közös határukra. Egyértelmű a cél, azt szeretnék ha Oroszország kezdeményezne egy háborút. A nyugati politikai elit és média sivalkodni kezdene hogy B hasbarúgta A-t, miközben valójában A előtte mindent megtett azért, hogy B hasbarúgja.
"Vagy felszabadítani az Eu alól."
Miért kellene felszabadítani bárkit is aki önként lépett be az EUba? Aki amúgy akármikor ki is léphet, mint pl az Egyesült Királyság?
"Én ebből ezt a logikus következtetést vonnám le, hogy.. "
Én pedig azt a logikus következtetést hogy a hazug nyugati elitnek szüksége van egy újabb háború kirobbantására, ezért hazudott az oroszoknak és ezért terjeszkedett a NATO kelet felé, ezért telepítenek rakétákat az orosz határra, mert ha Oroszország belemegy a háborúba akkor egyértelműen agresszív, egyértelműen megszakít vele Európa minden kapcsolatot, egyértelműen az Északi áramlat kettő nem fog működni, és Oroszország olyan helyzetbe kerül, hogy csak kínaiakkal tud együttműködni és megint lehetővé válik az Oroszországba való behatolás és a Brzezinski által megírt program Oroszország feldarabolása. Vagyis Oroszországnak nincs érdeke háborúzni és minden eszközt megmozgat hogy kimaradjon a 3. Világháborúból ameddig nyugatnak minden oka megvan erre, hogy az egész világra rátehesse a mancsát és létrehozzon egy világállamot.
"Cáfold meg én bizonyítottam a magamét logikus érveléssel."
Csak az érvelésed hibás. Nálunk megszállók voltak az oroszok 40 évig. szeretnék a magyarok visszakapni a nyakukba az oroszokat és a befolyásukat? Szerintem nem. Szerinted?
Szerinted a lengyelek, ukránok vagy a balti államok szeretnék? Szerintem ők sem.
Szerinted megint mindenki szegény oroszokat bánccsa, szerintem meg az ex-csatlós országok próbálják magukat a legjobban bebiztosítani ellenük.
"Csak az érvelésed hibás. Nálunk megszállók voltak az oroszok 40 évig. szeretnék a magyarok visszakapni a nyakukba az oroszokat és a befolyásukat? Szerintem nem. Szerinted?"
Hibás érvelés ez az oroszország már nem ugyanaz a kommunista oroszország amely a markában tartotta Magyarországot. Most a nyugati globalisták tartanak minket a markukban ez mivel jobb? Elakarják törölni a határokat és a nemzeteket, hogy létrehozzanak egy Európai Egyesült Államokat hogy még jobban megszabhassák mit csináljunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!