Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyet értesz a britekkel?

Egyet értesz a britekkel?

Figyelt kérdés

A britek már azt mondják, hogy a korlátozások nem a megfelelő védekezés a járvány ellen. Én már az elején mondtam, hogy korlátozás ide vagy oda, idővel mindenkin át fog menni a vírus.

Szerinted felesleges a sok korlátozás vagy szükséges?

2021. dec. 16. 09:20
A kérdező szavazást indított:
Szükséges, mert ez valóban akadályozza a terjedést
Szükséges, mert bár nem akadályozza a terjedést, csökkenti a kórházak terhelését ha nem egyszerre kapja el mindenki
Nem szükséges, anélkül is bírnák a kórházak a terhelést
Nem szükséges, mert valóban mindenkin át fog menni a vírus
33 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%
Látom nem érted mire voltak akorlátozások....
2021. dec. 16. 09:22
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
Most már felesleges bármilyen korlátozás. Van oltás, akinek nem kell, hát nem kell. De hogy miattuk korlátozzák a többieket is, az értelmetlen. Nekem már a maszk is sok, ha egyszer oltott vagyok. Két év alatt már szerintem mindenkin átment, nem lehet úgy elbújni. Most már hagyni kell, olyan lesz, mint az influenza, eltűnni nem fog.
2021. dec. 16. 09:34
 3/14 anonim ***** válasza:
50%
Az megvan hogy arra VOLTAK korlátozások hogy LASSÍTSÁK a terjedést? Így az egészségügyi rendszer ne omoljon össze! Erröl szólt ezért csinálták.
2021. dec. 16. 09:37
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
A korlátozásokat be kell tiltani és aki másokat korlátoz a legszigorúbban megbüntetni, akár életfogytiglan.
2021. dec. 16. 09:39
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Elég vicces kérdés ez azok után, hogy nemrég szavazott meg a brit parlament korlátozásokat pl maszkviselés ügyében. Az egy dolog, hogy a beutazási korlátozásokat eltörölték, hiszen elég vicces most attól rettegni, hogy bevisznek valamit UK-ba, miután ott tombol már az összes variáns.
2021. dec. 16. 09:39
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
4! ANARCHIÁT a népnek!
2021. dec. 16. 09:47
 7/14 anonim ***** válasza:
60%
A korlátozások semmit nem értek, hiszen velük is megsínylette az egészségügy. Ha pedig így is, úgy is megtelnek a kórházak, akkor meg nem mindegy? Azért mert az egészségügy esetleg összeomlik pár hétre vagy hónapra, még nem kell hogy más ágazatokkal is ez történjen. Azokban az egészségügyi dolgozókban, akik az ellenkezőjét állítják, szerintem egyfajta "Dögöljön meg a szomszéd tehene is!"-mentalitás uralkodik.
2021. dec. 17. 08:02
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

7! Ember, te nem érted, amit beszélsz!

Az egészségügy összeomlása azt jelenti, hogy MINDENKI MEGHAL, AKIT AMÚGY KEZELNI LEHETNE, MINDENKI érted? Mert nincs aki ellássa, tehát valakinek leviszi egy ujját a körfűrész, ami manapság annyit jelentene, hogy visszavarrják és kis túlzással olyan lesz mint volt -optimális esetben- egy ilyen világban meg azt jelentené, hogy leviszi az ujjait, aztán meg jó eséllyel bele is hal egy sebfertőzésbe és még covidosnak se kell lennie! Az EÜ összeomlása nem azt jelenti, hogy munkanélküli lesz az altatóorvos, mint mondjuk egy pincérnek jelentette a kényszerbezárás, hanem az, hogy még produkálunk pár ezer vagy akár tízezer extra halottat, hát "ugyan kit érdekel"? ugye?

2021. dec. 17. 21:47
 9/14 anonim ***** válasza:
65%
8: Tudom, hogy ezt jelenti. De ha egyszer elkerülhetetlen, akkor mi értelme bármiféle korlátozásnak?
2021. dec. 17. 21:53
 10/14 Senior Séf ***** válasza:
93%
Egy valamirevaló influenzavírus sikítófrászt kap, ha nem tud legalább ennyi megbetegedést produkálni. Mégsem hallottam, hogy bármiféle korlátozást vezettek volna be ellene. És ez így is van rendjén.
2021. dec. 18. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!