Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vannak országok, amik már nem...

Vannak országok, amik már nem számolják a covid eseteket és/vagy csak egy influenzának tudják be azt?

Figyelt kérdés
Pár napja láttam futólag egy cikket, de nem találom sehol... Nem tudom, hátha valaki tud linkelni valami hasznosat! Köszi! :)
2021. dec. 7. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
32%

Vannak országok, amik már nem számolják a gyilkosságokat és/vagy csak egy balesetnek tudják be azt?

-kb. ezt kérdezted. A válasz pedig az, hogy ahol nem számolják ott azért mert hiányzik hozzá a megfelelő háttér. Eleve, hogy is lehetne ugyanaz mint az influenza???? Azt egy konkrét vírus okozza, ezt egy másik, nem is értem miről beszélsz.

2021. dec. 7. 11:02
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
magyarország ilyen ország. A buta prolik országa, ahol, tombol a butaság, az emberélet nem számít, a kormány hazudik és a buta tömeg örömmel fogad minden korlátozásellenes trógert.
2021. dec. 7. 11:05
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
Gondolom ugyanott, ahol a himlőt pestisként, az emberölést baleseti halálként, a cukrot pedig fehérjeként tartják számon.
2021. dec. 7. 11:06
 4/9 A kérdező kommentje:

Azok aztán a szép 0%-os értékelések :D

Nem. Egy cikk "preview" képében láttam, hogy valamelyik ország már nem számolja a covid eseteket és magát a covidot egy influenzának ismeri el.

2021. dec. 7. 11:14
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Én Türkmenisztánról tudom hogy letagadják.

De rossz hírem van, ők voltak az Osztrákok előtt az első ország ahol hivatalosan minden felnőttnek kötelező lett az oltás. Hiába ilyenek a diktatúrák.

2021. dec. 7. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
4! Tudod van egy rakás idióta, aki nem szereti a tényeket, nyilván mivel se kutyájuk se macskájuk, se munkájuk, se életük, itt lógnak a gyakorin és most éppen covidtagadóüoltásellenesmindentagadómindenellenes és ők pontozgatnak szorgalmasan több regrisztrációról, én egyszer vitatkoztam itt egy ilyen fogyatékossal, annak négy regisztrációja is volt.
2021. dec. 7. 11:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Az osztrákokhoz ennyit fűznék:

"ha valaki covidos, azt kell beírni halálokként, függetlenül attól, hogy van-e bármilyen egyéb betegsége." - osztrákok

2021. dec. 7. 12:00
 8/9 anonim ***** válasza:
48%

1.

És nem csak az itteni számozásodban szerintem te vagy olyan fiatal hly...rek vagy hogy még nem voltál biológia órán vagy annyira buta vagy, hogy nem értetted meg az ott elhangzottakat.

2021. dec. 7. 12:22
 9/9 anonim ***** válasza:
69%
8! Ezt most kinek írtad?
2021. dec. 7. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!