Vannak országok, amik már nem számolják a covid eseteket és/vagy csak egy influenzának tudják be azt?
Vannak országok, amik már nem számolják a gyilkosságokat és/vagy csak egy balesetnek tudják be azt?
-kb. ezt kérdezted. A válasz pedig az, hogy ahol nem számolják ott azért mert hiányzik hozzá a megfelelő háttér. Eleve, hogy is lehetne ugyanaz mint az influenza???? Azt egy konkrét vírus okozza, ezt egy másik, nem is értem miről beszélsz.
Azok aztán a szép 0%-os értékelések :D
Nem. Egy cikk "preview" képében láttam, hogy valamelyik ország már nem számolja a covid eseteket és magát a covidot egy influenzának ismeri el.
Én Türkmenisztánról tudom hogy letagadják.
De rossz hírem van, ők voltak az Osztrákok előtt az első ország ahol hivatalosan minden felnőttnek kötelező lett az oltás. Hiába ilyenek a diktatúrák.
Az osztrákokhoz ennyit fűznék:
"ha valaki covidos, azt kell beírni halálokként, függetlenül attól, hogy van-e bármilyen egyéb betegsége." - osztrákok
1.
És nem csak az itteni számozásodban szerintem te vagy olyan fiatal hly...rek vagy hogy még nem voltál biológia órán vagy annyira buta vagy, hogy nem értetted meg az ott elhangzottakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!