Miért nem kapható még mindíg influenza elleni védőoltás?
Már hetek óta késik a kiszállítása a körzeti orvosokhoz.
Nem számítottak ennyi igényre,vagy mégis mi lehet az oka a késedelemnek?
2. Talán.
3.Igaz,nem gyártottak eleget,abban bíztak úgyse fog kelleni,mert eddig elég volt mindíg.Igen,de ilyen helyzet sem volt hogy napi 100 halott lesz,és megoldás sem látszik egyhamar.
Ezt azért a tavasz után látni kellett volna a kormánynak,ez több mint hiba,ez bűn.
Én tegnap megkaptam.
Mindenhol gond az oltás, nem csak nálunk. Egyszerűen nincs kapacitás annyi oltóanyag gyártására, amennyire szükség van. Ezért is kár bízni abba, hogy majd decemberben jön a covid oltás, abból sem fognak tudni milliókat gyártani.
"3.Igaz,nem gyártottak eleget,abban bíztak úgyse fog kelleni,mert eddig elég volt mindíg.Igen,de ilyen helyzet sem volt hogy napi 100 halott lesz,és megoldás sem látszik egyhamar.
Ezt azért a tavasz után látni kellett volna a kormánynak,ez több mint hiba,ez bűn."
Éppen ezt írtam, hogy 6-7 hónappal ezelőtt amikor már egyszer tarolt európában a vírus és megkezdték az influenza elleni védőóltás tenyésztését tervezni kellett volna erre. hiszen várható volt hogy több hullámban jön a vírus. Tojtak rá. A pénz fontosabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!