Mennyire van Ön megelégedve a közös képviselője munkájával?
Figyelt kérdés
2021. dec. 1. 01:23
A kérdező szavazást indított:
1 - Egyáltalán nem vagyok megelégedve
2 - Alig vagyok megelégedve
3 - Közepesen vagyok megelégedve
4 - Nagyrészt meg vagyok elégedve
5 - Teljesen meg vagyok elégedve
34 szavazat
3/7 anonim válasza:
Én teljesen. Bár ez a te helyzeteden egy cseppet sem segít, ha te meg nem. Nem is értem a kérdést.
6/7 anonim válasza:
Idén ellopott 100.000 Ft-ot, soha nem teljesíti a kéréseket, problékákat meg se próbálja megoldani. Mindenben az ellopható pénzt látja, ezért mi a lakók csinálunk minden munkát, hogy ne legyen lehetősége pénzt elvinni. (Lépcsőház festés, járda kiépítése, betonozás, tető karbantartása, favágás)
7/7 anonim válasza:
Nálunk teljesen törvénytelenül működik a társasház. Közgyűlés nincs, nem számol el a pénzünkkel. Valószínűleg a házban elvégzett munkákért kifizetett pénzből visszajár neki egy bizonyos rész. Leváltani nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!