Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A nem megváltoztatható a...

A nem megváltoztatható a transznemű embereknél?

Figyelt kérdés

2021. nov. 28. 11:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
70%

Az eunukoknak sem volt farka mégis férfiak voltak.

A hormonokról meg csak annyit hogy szedhetsz bármennyit ahogy idősödni kezdel az eredeti nemed jellemzői egyre jobban fognak látszódni a hormon kezelés ellenére is

2021. dec. 1. 17:33
 12/34 anonim ***** válasza:
60%

Ja, és igen. Mondhatod hogy szőke vagy, de valójában akkor is barna hajad van.

Én is befesthetem magam kékre, de nem leszek kék bőrű.

2021. dec. 1. 17:39
 13/34 anonim ***** válasza:
89%
10. Szerinted, de szerencsére nem a te véleményedre adok, hanem azokéra, akik engem úgy szeretnek, ahogy vagyok, és magamnak is úgy tetszek. És csak ez számít, mert ez vezet az önbizalom egészséges fejlődéséhez. K*rvára nem neked, és a hozzád hasonlóknak akarok megfelelni, pláne nem kérem azt, hogy "alkalmazkodj a valóságérzékelésemhez". Hidd el, tökéletesen boldog vagyok enélkül is.
2021. dec. 1. 19:25
 14/34 anonim ***** válasza:
47%

#13:

Én nem is akarom, hogy ne legyél boldog, csak ne várd el, hogy a világ hozzád igazodjon.

2021. dec. 1. 19:28
 15/34 anonim ***** válasza:
74%

"A hormonokról meg csak annyit hogy szedhetsz bármennyit ahogy idősödni kezdesz az eredeti nemed jellemzői egyre jobban fognak látszódni a hormon kezelés ellenére is."

De attól még megváltoztatja a viselkedésedet, és benne a lényeg. Nem azt mondtam, hogy elmész a kezelésre, és pár nap múlva hipp-hopp, már visszafordíthatatlanul úgy nézel ki, mint az ellenkező nem. Az eunukos mondatodra meg nem is reagálok. Ne keverjük már össze valaki nemi identitását egy csoportos kasztrálással, mert nem mindegy.

2021. dec. 1. 19:33
 16/34 anonim ***** válasza:
89%
14. Tőled biztosan nem várom el, azoktól sem, akik nem nyitottak erre, és hogy a törvénytől milyen jogokat szeretnék, ahhoz nem hiszem, hogy bármi közöd lenne, pláne nem fogja befolyásolni a te életedet.
2021. dec. 1. 19:36
 17/34 anonim ***** válasza:
47%

#16:

Nézd, az érzelmeid egy dolog, a tudományos tények, az objektív valóság pedig egy másik.

2021. dec. 1. 19:38
 18/34 anonim ***** válasza:
17. Te azt gondolsz, amit akarsz, az engem nem érdekel. Én is azt gondolok, amit akarok, és nekem csak ez számít. És manapság amennyi hülyeség van tudomány álnévvel, igazán, mindenki abban hihet, amiben akar.
2021. dec. 1. 19:42
 19/34 anonim ***** válasza:
60%

#18:

Igen, mindenki abban hihet, amiben akar, vallásszabadság van. Attól még a tudomány létezik, és az nem hit kérdése.

2021. dec. 1. 19:44
 20/34 anonim ***** válasza:

19. A hitet nem csak a valláshoz lehet kötni. Pl. hiszek abban, hogy ha holnap felkelek, akkor egy boldog napom lesz. Ennek semmi köze a valláshoz. Hiszem azt, hogy a gyerekem egy sikeres ember lesz. Ennek sincs semmi köze a valláshoz.

Persze, hogy a tudomány létezik, de manapság már mindenki "tudós" akar lenni, mert sikerült összeírnia egy statisztikát valamiről, szerinte. Akkor most már honnan lehet tudni, hogy mit higyjen el az ember? Ezért jobb, ha inkább aszerint élünk, hogy nekünk mi a fontos. És igen, a te véleményedtől és a tudósok véleményétől függetlenül én azt csinálok a testemmel és a személyimmel, amit akarok.

2021. dec. 1. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!