Az eunukoknak sem volt farka mégis férfiak voltak.
A hormonokról meg csak annyit hogy szedhetsz bármennyit ahogy idősödni kezdel az eredeti nemed jellemzői egyre jobban fognak látszódni a hormon kezelés ellenére is
Ja, és igen. Mondhatod hogy szőke vagy, de valójában akkor is barna hajad van.
Én is befesthetem magam kékre, de nem leszek kék bőrű.
#13:
Én nem is akarom, hogy ne legyél boldog, csak ne várd el, hogy a világ hozzád igazodjon.
"A hormonokról meg csak annyit hogy szedhetsz bármennyit ahogy idősödni kezdesz az eredeti nemed jellemzői egyre jobban fognak látszódni a hormon kezelés ellenére is."
De attól még megváltoztatja a viselkedésedet, és benne a lényeg. Nem azt mondtam, hogy elmész a kezelésre, és pár nap múlva hipp-hopp, már visszafordíthatatlanul úgy nézel ki, mint az ellenkező nem. Az eunukos mondatodra meg nem is reagálok. Ne keverjük már össze valaki nemi identitását egy csoportos kasztrálással, mert nem mindegy.
#16:
Nézd, az érzelmeid egy dolog, a tudományos tények, az objektív valóság pedig egy másik.
#18:
Igen, mindenki abban hihet, amiben akar, vallásszabadság van. Attól még a tudomány létezik, és az nem hit kérdése.
19. A hitet nem csak a valláshoz lehet kötni. Pl. hiszek abban, hogy ha holnap felkelek, akkor egy boldog napom lesz. Ennek semmi köze a valláshoz. Hiszem azt, hogy a gyerekem egy sikeres ember lesz. Ennek sincs semmi köze a valláshoz.
Persze, hogy a tudomány létezik, de manapság már mindenki "tudós" akar lenni, mert sikerült összeírnia egy statisztikát valamiről, szerinte. Akkor most már honnan lehet tudni, hogy mit higyjen el az ember? Ezért jobb, ha inkább aszerint élünk, hogy nekünk mi a fontos. És igen, a te véleményedtől és a tudósok véleményétől függetlenül én azt csinálok a testemmel és a személyimmel, amit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!