Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A liberálisok és az LMBTQ...

A liberálisok és az LMBTQ emberek miért ilyen intoleránsak?

Figyelt kérdés
Én egy 30 éves heteroszexuális homofób és transzfób férfi vagyok. Nem szeretem a melegeket, transzokat. Nem tehetek róla, nem én döntöttem így, egyszerűen ilyen vagyok. Mégsem fogadnak el, folyton bigottnak, középkorinak neveznek, csak mert nem szeretném, hogy az óvodában LMBTQ-mesekönyvekből olvassanak fel, vagy hogy az iskolába bemenjenek olyan aktivisták, akiket senki sem kért meg erre.

2021. nov. 26. 21:22
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, mindenkinek megvan a saját véleménye a dolgokról, amit illik tiszteletben tartani. Én például egyetértek a mássággal, de azt is teljes mértékben elfogadom, hogy te nem. Mondjuk nem tudom, hogy neked miért jó homo- és transzfóbnak lenned, de szíved joga. Semmi baj nincs ezzel addig, amíg a fóbiád abban merül ki, hogy te nem bírod az ilyesmit nézni, és nem is érdekel, nem vagy nyitott rá. A gond ott van, ha ez át megy nyilvános gyűlöletbe, utálatba. Ne támogasd az LMBTQ mesekönyveket, rendben van, de ne is állj oda egy meleg elé, azzal, hogy undorodsz tőle, és legszívesebben megvernéd. Sajnos a túlérzékenyek azt is homofóbiának veszik, ha egyszerűen csak elfordítod a fejed tőlük, vagy transzfóbiának, ha szerinted egy transznőnek nincs helye a női öltözőben. Pedig ezzel nincs probléma, te így gondolod, és aki emiatt téged bigottnak nevez, az csak egy kötözködő idióta. Normális emberek nem állnak le ilyen hülyeségen vitázni. Alapból ezzel az LMBTQ-s dologgal az a baj, hogy az emberek többsége két oldalra szakadt. Vagy maximálisan támogatod, vagy teljesen elítéled őket. Aki egy kicsit is hajlik mind a két oldalra, figyeld csak meg, hogy az elvakult aktivisták és homofóbok mind utálni fognak. Nincs szó itt semmilyen liberalizmusól és intoleranciáról. Valaki vagy képes racionálisan gondolkodni vagy nem. Egészséges ember nem gyűlölködik, ettől függetlenül kiállhat amellett, amit természetesnek tart.
2021. dec. 1. 11:46
 62/69 anonim ***** válasza:

"Figyelj, mindenkinek megvan a saját véleménye a dolgokról, amit illik tiszteletben tartani."

Ez nem minden esetben igaz. Hogy lehet egy olyan ember velemenyet tisztelni aki azert utal vkit mert mas a szexualitasa?

Ha az ilyen szemelyek velemenyet tisztelnenk abbol csak kaosz lenne.

2021. dec. 1. 13:24
 63/69 anonim ***** válasza:
75%
62. Kérdés, hogy mit értünk utálat alatt. Mert igen, képzeld, lehetséges, hogy ő undorodik két csókolózó férfi láttán, és ez utálatot kelt benne, aztán meg nem tud mit kezdeni ezzel az érzéssel. Persze ez egy percre sem jogosítja fel arra, hogy bárkit bántson emiatt. De mivel mások nem is értik meg, hogy ő így érez, de ő azért fogadja el azt, hogy kellenek az LMBTQ-mesekönyvek, még sarokba szorítva is érzi magát. Ezért fontos, hogy az adott fél felé mindig próbáljunk megértéssel fordulni, mert támadásra ő is csak védekezéssel fog reagálni, így aztán senki nem jut sehová.
2021. dec. 1. 14:01
 64/69 anonim ***** válasza:
100%

Magát az elembétékút ellenzem, de arról a mesekönyvről nem mondanék véleményt, mivel Nem olvastam.

Attól félek, hogy sok ember úgy védi, vagy támadja azt a mesekönyvet, hogy el sem olvasta.

2021. dec. 1. 14:43
 65/69 anonim ***** válasza:
94%

"Hej melegek undorodok toletek"

Kb. ez az o velemenye. Vszinu senki se szolna semmit neki ha ezeket az erzeseket nem nyilvanosan fejezne ki.

En se ulok be fradi mezben az ujpesti szurkolok koze.

2021. dec. 1. 14:44
 66/69 A kérdező kommentje:

61-es és 63-as érti a problémát, és értelmesen válaszolt.

#65:

Ennyi erővel akkor a melegeknek mért kell nyilvános reklámokban csókolózni?

2021. dec. 4. 18:45
 67/69 anonim ***** válasza:
77%

"Ennyi erővel akkor a melegeknek mért kell nyilvános reklámokban csókolózni?"

Mert a heterok is megteszik...🤷🤷🤷

Ha azt mondod hogy a heteroknak szabad de a melegeknek nem akkor azt nyilvanotod ki hogy a melegeknek kevesebb jog jar. Igy jogos a felhaborodas a melegek reszerol.

2021. dec. 4. 19:10
 68/69 anonim ***** válasza:
78%

Mondjuk mert a csók nem számít közszeméremsértésnek.

Az magánügy,egyéni gondolkodás,hogy szeretne e valakit az utcán kinyilvánítani,hogy párkapcsolatban él,vagy szimplán csak ösztönösen ezt megtenni(csókot a partnerével)

A törvények mindenkire azonosan kell vonatkozzanak.

Akinek meg nem tetszik ne nézzen oda.

2021. dec. 4. 20:29
 69/69 anonim ***** válasza:

Személyes ismerettségi körömben kivétel nélkül minden homofób és transzfób ember a tájékozatlanságának (és a kormány gyűlöletpropagandájának) köszönhette a saját kis gyűlöletkéjét. Alapvető fogalmakkal sem voltak tisztában. Miután normális beszélgetés során elmondtam nekik amit a kormánymédia szándékosan eltitkolt, elhazudott, azonnal kiderült, hogy normális, rendes emberek, csak meg vannak vezetve.

Kedves kérdező, neked sem késő, tedd félre a propagandát, tájékozódj hiteles forrásokból és megszűnik a szomorúságod. Rá fogsz jönni, hogy nincs jelentősége annak, ki milyen nemű párral érzi jól magát. Ahogyan te sem állsz le hőzöngeni, mert valaki hosszú vagy rövid hajú nőket/férfiakat választ.

2022. aug. 27. 17:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!