A liberálisok és az LMBTQ emberek miért ilyen intoleránsak?
#32:
A házasság egy férfi és egy nő kapcsolata. Miért kéne ezt megváltoztatni? Ennyi erővel akkor engedélyezhetnénk a poligámiát is, és azt mondhatnánk, hogy aki nem akarja, hogy öt férfi, aki szereti egymást, összeházasodjon, és gyereket neveljen, az közékori, sőt, őskori. De a trendeket nézve ez is be fog következni előbb-utóbb.
#38:
Nem is vártunk mást egy liberálistól. A nem tetsző vélemények elhallgattatása. Ez a liberálisok értékrendje.
A poligámia nem egyenlőség,hanem többletjog.
A lényeg az egyenlőségen van,nem a nemeken.
1 házastársad lehet,aki felnőtt ember.
Amúgy mi a kifogás a házasság ellen?
Szerinted mennyire életszerű,hogy 5 férfi szereti egymást,és pont gyereket akarnak?
Ilyen baromságok tipikusan unatkozó,kukacoskodó embereknek jutnak eszébe.
A gyerekvállalásnak semmi köze a házassághoz.
Van olyan egyedülálló anyuka,akinek havonta új pasija van,több nevelő apuka neveli fel a gyereket,akkor ott vannak a mozaikcsaládok "enyém,tiéd,miénk",szóval a gyakorlatban rengeteg olyan van,ami nem a klasszikus családmodellnek felel meg,aztán a mozaik családok ellen,meg az 5 szeretőt tartó családos ember ellen mégsem lázadoznak a konzervatívok.
A házasság a vagyonközösség miatt fontos.
Ha egyedül él egy pár,és történik valami az egyik féllel,akkor pl egy kedves testvér vagy bármilyen rokon ne tudja kisemmizni a másik felet.
"Különben miért foglalkoznál annyit a melegekkel? Normális hetero férfinak eszébe se jutnak a melegek."
Ja, ezen gondolkodom én is sokszor, ahány homofóbot ismerek, és ezt nyíltan vállalja, mint a kérdező, azzal valami mondjuk úgy nem teljesen egyenes! Van köztük, aki hetero, de amúgy komoly devianciákkal küzd, másik meg nos nem biztos magában mert volt már homoerotikus kalandja. Ezt itt a gyakorin is látom a legnagyobb homofóbok magyarázzák, hogy más közegben a nevelés hatására ők valószínű melegek lennének! Én meg, aki tudom, hogy hetero vagyok sose volnék meleg, ahhoz kell minimum egy nagyon erős hajlam rá. Ezt érzem, hogy a homofóbia egy ilyen túlkompenzálás a részükről.
#39:
Semmi ilyen durva dolog nem volt bennük. A lényegen viszont ez nem is változtat, hogy ez a liberális szépen bemószerolta őket, és töröltette a hozzászólásokat. Na, ennyire hisz egy liberális a szólás- és véleményszabadságban.
Kérdező, ha beírnám hogy írtani kell a magyarságot, mert egy semmirekellő tehetségtelen nép, és azt törölnék, akkor is lázadnál a lipsi cenzúra ellen, vagy egyetértenél?
Jahogy ilyenkor már nem kell a nagy szólás szabadság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!