A liberálisok és az LMBTQ emberek miért ilyen intoleránsak?
Már nem azért de amíg orbán nem találta ki ezt az lghdtv témát meg a transzformeket, én azt se tudtam hogy létezik.
Kérdező valld be hogy nagyon érdekel a téma, minden sokkal jobb lesz.
"Már nem azért de amíg orbán nem találta ki ezt az lghdtv témát meg a transzformeket, én azt se tudtam hogy létezik."
Kulfoldon is tema volt. Ez egy mozgalom, nem kell kitalani csak megalapitani.
"56-os, nem törékeny és homofób a lelkem, egyszerűen arról van szó, hogy nem vagyok vak. Az LMBTQsok diktatúrát akarnak és bosszút."
Latom attertunk osszeeskuves elmeletkre, nulla bizonyitekkal.
Nem tudom hogyan alakitananak ki diktaturat az LMBTQ-sok, amikor sokkal kevesebb ember tartozik abba a csoportba mint ahanyan a heterok vannak.
Csak egy szimpla rapillantas is eleg volt hogy leromboljam a teveszmedet, nem kellett torjem a fejemet.
Egyeb suletlenseg?
58as! Itt az ideje, hogy kihúzd a fejedet a s***edből!
Nulla bizonyíték? Aki eddig toleráns volt, már az is fél azoktól az elvakult újbalosoktól... a ballibsi sajtó jelentős részét már megszerezték mindenféle konteó nélkül. Több a hatalmuk, mint gondolnád....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!