Csak én tartom ostobának az anarchistákat?
ma 08:13
Na de ők miért ne tudnának nyomozni?
Az anarchia csak egy utopia, hasonlóképpen mint a liberalizmus és a kommunizmus. Mindkettő elviekben az egyenlőségre épül, a gyakorlatban neg kicsit más a helyzet..
Fő ismérve a hatalomnélküliség,ami netto ostobaság.
Igen kérdező, bizonyos filozófusok és politológusok az egész életüket az anarchizmus elméletének szentelték, de eszükbe sem jutottak azok a dolgok, amiket felhozol. Nagyon okos vagy.
https://www.youtube.com/watch?v=oB9rp_SAp2U
Kezdésnek hallgasd meg ezt a Chomsky-beszédet, aztán jöhet Kropotkin Conquest of Bread c. könyve. Akkor talán majd kezded kapargatni, hogy mi az az anarchizmus, ahelyett hogy unalmas frázisokat ismételgetsz.
A kommunizmusnak is sokan szentelték az életüket. Kipróbálták. Nem jött be.
Azért megnézem, amit küldtél.
De ettől még az ún. anarchistákat, akik imádnak balhézni, rombolni, ki nem állhatom.
ma 08:25
Továbbra is a rendetlenséggel azonosítod az anarchisztikus társadalmakat, én pedig már leírtam, hogy nem erről van szó.
Ami a rendőrséges példát illeti, többek közt úgy "találhatják fel" a nyomozást, hogy a nyomozati eszközök és erőforrások a rendelkezésükre állnak, beleértve a szakembereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!