Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak én tartom ostobának az...

Csak én tartom ostobának az anarchistákat?

Figyelt kérdés
Gyakran agresszív, buta emberek, akik mást nem tudnak csak gyűlölni, harcolni és terrorizálni. Utálnak mindenféle hatalmat, tekintélyt, miközben nem tudnak jobb rendszert kitalálni. Sok köztük a punk is. Szerintem ezek ilyen lecsúszott, rossz környezetből származó emberek, akik a problémáikat alkoholba, drogba, erőszakba fojtják, de semmilyen társadalmi rendben nem lennének boldogok. Valamiért utálják azokat az embereket, akik normális környezetben nőttek fel, élnek.

2021. nov. 21. 02:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%

Olyan oktondi, magát mindent átlátónak gondoló butuska emberekre jellemző stílusod van, biztos vagyok benne, hogy te írtad ki az előző két Rittenhouse-ügyes kérdést is.

Nem unod még? Mondjuk nyilván nem, hiszen láthatóan ez a mániád.

2021. nov. 21. 03:35
 2/22 molnarmarcell21 ***** válasza:
47%

Nem, biztos sokan mások is ostobaságnak tartják, pedig az anarchia nem fejetlenséget és kontroll nélküliséget jelent, hanem a központi hatalom hiányát.

Valójában ebbe az irányba (is) tart a világ, jobb helyeken egyre nő a helyi közösségek autonómiája.

2021. nov. 21. 05:04
 3/22 A kérdező kommentje:
Az anarchisták ellenzik a rendőrséget is. Ez jó dolog szerinted?
2021. nov. 21. 05:07
 4/22 molnarmarcell21 ***** válasza:
41%

1) Nagyon sarkítasz, alapvetően nem ellenzik a rendőrséget az anarchista mozgalmak

2) Szerintem kevered a politikai mozgalmat a köznyelvi értelemben vett anarchiával ( = fejetlenség, káosz, zűrzavar)

3) Autonóm kisközösségekben nincs szükség rendőrségre, a közösség maga látja el az igazságszolgáltatás feladatait.

2021. nov. 21. 06:08
 5/22 A kérdező kommentje:
Kivéve, ha jön egy elmebeteg gyilkos vagy gyerekrabló, mert akkor a közösség cseszheti.
2021. nov. 21. 06:17
 6/22 molnarmarcell21 ***** válasza:
35%
Miért?
2021. nov. 21. 06:26
 7/22 A kérdező kommentje:
Mert nem lesz rendőrség, aki megtalálja a bűnöst, így az nyugodtan szedheti az áldozatait.
2021. nov. 21. 06:57
 8/22 anonim ***** válasza:
31%
Anarchia=káosz aki mást gondol az elvakult. Elég megnézni az amcsi városokat ahol az anarchisták, antifasiszták és blm örültek vonaglottak.
2021. nov. 21. 07:22
 9/22 molnarmarcell21 ***** válasza:
0%

ma 06:57

Miért ne találhatnák meg az elkövetőt?

2021. nov. 21. 08:11
 10/22 A kérdező kommentje:
Mert ahhoz már nyomozni kell, ahhoz pedig rendőrségre van szükség.
2021. nov. 21. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!