Mindentudó99 kérdése:
Az emberek miért fèlnek ennyire az oltástól?
Figyelt kérdés
Miközben évtizedekig tömik magukba a a bolti élelmiszereket ami tele aromával szinezékkel tartósítóval ízfokozóval térfogat növelővel cukorral és reggelig lehetne sorolni . Aztán letolnak rá két energiaitalt azt csà. Százszorta kártèkonyabb dolgok ezek de ez nem igen zavar senkit. Sokan persze bagóznak is vagy isznak vagy mindkettő szintén évtizedekig. Minkettő ràkkeltő. Ez mind nem gond na de az oltás2021. nov. 20. 18:55
11/15 anonim válasza:
#9:
Nah meg is jött az említett segédmunkás :D dobj be egy sört inkább :D
12/15 A kérdező kommentje:
#8 És mi a baja az oltás az oka biztos? Én is beoltattam magam. Egy hónap múlva kórházba kötöttem ki. Gerincsérvel műtöttek. Most még lett egy lágyéksérvem is azt is műteni kell. Mindkettő az oltás után. De azért nem gondolnám hogy az oltástól. Egyèbként ma fogalmazódott meg bennem a kérdés a melóhelyen. Mikor a kolegák ismét egymást bíztogatták miért nem oltakoznak. Biztos van benne valami. Meg akarnak mérgezni stb. Ez mind a dohányzóban miközben mindegyik dohànyzott. Na most a cigi rákkeltő ez bizonyított tény. Viszont az oltásokról senki nem közölt ilyen tényeket. Mégis az oltástól félnek de tüdőráktól nem. Furcsálom kicsit
2021. nov. 20. 19:57
13/15 anonim válasza:
#12: Igazad van. Inkább higgyek neked, meg a politikusoknak, mint a saját szememnek.
14/15 anonim válasza:
Sajnos én is azt látom, hogy az oltott ismerőseim sorra betegszenek meg, míg az oltatlanok meg nem.
15/15 anonim válasza:
Én úgy gondolom ha meg akartak volna minket ritkítani már megtették volna. Kb bármibe lehet tenni "mérget". Suliba is kaptunk oltást nem egyet nem kettőt az is simán lehet "méreg". Vagy aki kórházba került még a covid előtt és kapott Pl egy fájdalomcsillapító szurit abba is lehetett Pfizer "méreg" ugyan ez igaz az infúzióra. Én nem voltam szarul az oltastol de apum igen, tok se tudja mi lesz vagy hogy még doglunk e mind XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!