Miért félnek az emberek az oltástól? Mitől lenne veszélyes?
Figyelt kérdés
Oké az astrától félnek mert 250 000 emberből 1-nek súlyos vérrögöket képes okozni. De a többi? Vagy elölt vírusokat tartalmaz vagy mrns-eket egyik sem tűnik veszélyesnek.2021. ápr. 19. 12:32
1/13 anonim válasza:
1 ev alatt feljesztettek ki, nem volt kin kiserletezni, élőben megy... Nekem csak ennyi aggalyom van.
2/13 A kérdező kommentje:
de mit tud okozni egy "veszélyes oltás" ? Leáll a szívem? Vagy rákot okoz? Nem értem.
2021. ápr. 19. 12:41
3/13 anonim válasza:
Lehet ez kísérlet is.
Olvass utána hogyan fertőzték a fekete férfiakat szifilisszel nem is túl régen.
Azt mondták nekik hogy fertőzöttek és az ellen kapnak oltást.
Közben pont akkor fertőzték őket meg
4/13 anonim válasza:
1:
Gondolom elolvastad az össze oltás harmadik klinikai fázisanak az eredményét, és abban talaltál kifogasolni valót, ugye?
5/13 anonim válasza:
Miért félnek az emberek a covidtól? Mitől lenne veszélyes?
Miért oltassam be magam egy olyan vírus ellen, aminek csak a marketingje nagy?
6/13 anonim válasza:
Sok oltásról derült ki utólag, pár év távlatából, hogy bizony nem is akkor van vele probléma, amikor az első körben megvéd, hanem amikor ismét elkapod akkor lesznek sokkal betegebbek az oltottak. De ehhez kell pár év, és addigra már senki sem fogja az oltáshoz kapcsolni a sok áldozatot, csak ismét riogatnak majd, hogy mennyire veszélyes ez a mutáns, hiszen mennyien meghaltak és mennyi a súlyos beteg. Csakhogy azok könnyen lehet, hogy a mostani oltástól lesznek azok, de tutira biztos vagyok benne, hogy akkor senki sem fogja nézni, hogy közülük hányat oltottak be most. Nem mondom, hogy biztosan így lesz, de erre már sok példa volt, meg van rá az esély. Szóval emlékezz majd erre, amikor 1-2 év múlva előjön egy nagyon súlyosnak beállított mutáns.
7/13 anonim válasza:
6:
Ok, lehet sorolni a példakat.
8/13 anonim válasza:
#4: Csakhogy hivatalosan öt fázis van. Ez most a negyedik.
9/13 anonim válasza:
"Gondolom elolvastad az össze oltás harmadik klinikai fázisanak az eredményét" A kíniakét nem is közölték (legutóbb még ezt olvastam). Az orosznál még nem voltak meg az eredmények, amikor a Pfizer piacra került, és Putyin azt mondta, nem kell megvárni a 3-as fázis eredményét, kezdjenek el csak vele tömegesen oltani.
10/13 anonim válasza:
Az oltás sok dologra képes lehet nem csak arra , hogy megvédjen egy adott vírustól . Ha úgy használják fel akár szörnyű dolgokra is képes lehet egy oltás . Ettől félnek .
Hozzáteszem nem azt mondom a covid oltás olyan amitől 100% félni kéne .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!