Az emberek miért fèlnek ennyire az oltástól?
"Az emberek miért fèlnek ennyire az oltástól?"
Menj el darts klubba, nezd meg mit szenved el egy tabla amire dobalnak ... koszi, de nem kerek belole :)
A kérdésben felsorolt dolgok is sokakat zavarnak és nem minden oltásellenes fogyasztója ezeknek az egészségtelen dolgoknak.
Én nem vagyok oltásellenes, de amekkora a titkolózás az oltások hatékonysága körül (szándékosan elhallgatják, hogy a kórházban ápoltak, halottak között milyen arányban vannak az oltottak) meg tudom érteni a bizalmatlanságot.
Tombolnak a különböző összeesküvés elméletek,doktori végzettséggel rendelkező de nem orvos ember is sokakat elriasztott az oltástól.
Egymásnak ellentmondó kormányzati intézkedések-kommunikáció.
Tessék #4, íme az izraeli statisztika:
De nyilván jön majd egy segédmunkás aki benyögi hogy hamisak az adatok
Nem az oltástól félnek, hanem a totális kontrolltól, aminek az oltás az egyik lépcsőfoka.
Most már egyértelmű, hogy az oltás nem véd, sőt, ott nagyobb a baj, ahol nagyobb az átoltottság, és az oltottak a felelősek az új mutációk kialakulása miatt is.
De ha én azt tapasztaltam, hogy korábban két évig kutya bajunk sem volt, majd mikor a feleségemnek kötelezően beadták a két oltást, és ő azóta folyamatosan betegeskedik, holott előtte tök egészséges volt ő is, én meg oltatlanul egészséges vagyok, akkor miért is kellene nekem oltakoznom? Hogy dögöljön meg a szomszéd lova is alapon én is betegeskedjek? Hát köszi, de nem.
7) te zsidó statisztikával jössz?
Hupikék törpéket is linkelhettél volna, ugyanaz a szint lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!