Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A covid virus lehet szándékos...

A covid virus lehet szándékos népeség csökkentés?

Figyelt kérdés

Szerintem lehet. Próbálják a tulnépesedést csökkenteni ilyen hülye virusal. A száj maszktól is roszabb hisz vissza szívod a saját levegőd és nem is kapsz benne rendesen levegőt (elnézést a szóismétlésért). A vakcina is ki tudja mit tesz hosszú távon az emberrel.

Szerintetek van benne valami hogy a covid egy népcsökkentő "fegyver".

2021. nov. 13. 15:19
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
75%
Az, hogy több ezer egészségügyi dolgozó hagyja el a pályát, csak hogy ne kelljen magát beoltatnia, engem jobban meggyőz, mint a Merkely- vagy Győrfi-féle oltáspropaganda.
2021. nov. 15. 12:41
 32/33 anonim ***** válasza:
29%
#31: Engem pedig az a jóval több egészségügyi dolgozó győz meg, akik élnek az oltás lehetőségével és éltek már azelőtt is, hogy számukra kötelezővé válna. Akik nem éltek vele, azok elsősorban egészségügyi szakdolgozók és nem orvosok. De közülük is jelentős kisebbségben vannak. De te nyugodtan kövesd csak az oltásellenes propagandát és keress mindenhol önigazolást a téveszméidre.
2021. nov. 15. 12:56
 33/33 Alex Fly ***** válasza:
37%
@31: azéet számomra meggyőzőbb lenne, ha nem hagyták volna el a pályát ennél nagyságrendekkel többen mindenféle oltástól függetlenül - akik jelentős része nálunk szerencsésebb helyen praktizálnak, természetesen beoltva. Akiknek nem volt lehetőségük erre, azok között nyilván felülreprezentáltak az antivaxerek... Jól látszik, kikkel kellett feltölteni az állományt ahhoz, hogy ne omoljon össze az egész. De ettől függetlenül az oltatlanok még mindig csak egy csekély töredékét alkotják a személyi állománynak - es jellemzően a kisegítő személyzet közül kerülnek ki...
2021. nov. 15. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!