Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mikor fogják már fel a konzerv...

Mikor fogják már fel a konzervatívok, hogy perverzió, amit csinálnak?

Figyelt kérdés
Elfogadom, hogy ők csak az ellenkező nemmel szeretnek együtt élni, de ne hirdessék, hogy ez a normális. Már az ősidők óta köztudott, hogy két férfiban sokkal több közös van, mint egy nőben és egy férfiban. Miért az a normális szerintük, hogy egy pár tagjai otthon a távirányítón veszekszenek, és az egyik félnek csak azért kell olyan műsort néznie, amit nem akar, mert a párja azt akarja nézni?
2021. nov. 6. 12:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem szoktam más férfiak fenekében turkálni.

2021. nov. 6. 13:09
 12/20 anonim ***** válasza:
58%
Az helyes. De akkor minek véded a turkálást?
2021. nov. 6. 13:10
 13/20 anonim ***** válasza:

Ajánlást szeretnél? :) Amúgy használd a buksidat: szerinted milyen alakja van a legtöbbnek? Háromszög?

2021. nov. 6. 13:11
 14/20 A kérdező kommentje:

Az érdekelne, hogy péniszt formáz-e vagy csak egy rúd.

A melegséget védem, nem a turkálást. Meleg vagyok, és ki tudok elégülni az orális szextől vagy a farokveréstől is.

2021. nov. 6. 13:14
 15/20 A kérdező kommentje:
Nekem a legnehezebb, hogy amiatt nem fekhetek le sokakkal, mert ők mindenáron a fenekembe akarnak turkálni.
2021. nov. 6. 13:15
 16/20 anonim ***** válasza:
39%
Az már egy plusz pont, az anál a heteroszexuálisoknál is egy undorító aberráció.
2021. nov. 6. 13:17
 17/20 anonim ***** válasza:
41%
De gyorsan megy itt a törlés. A kérdező akkor is vagy egy troll vagy egy gyerek akinek nem kellene hogy szexuális témákban itt válaszoljatok.
2021. nov. 6. 13:46
 18/20 anonim ***** válasza:
40%

14#

Ha nem csak trollkodás lenne akkor nem sarkított hülyeséggel kezdtél volna

2021. nov. 6. 15:33
 19/20 anonim ***** válasza:
74%
szerintem lassan 8 mrd embernél nem a faj kihalásán kéne aggódni. amúgy egy homoszexuálisnak is lehet gyereke, max nem élvezi annyira.
2021. nov. 6. 18:46
 20/20 anonim ***** válasza:
57%
@5 nemvolt mindig is buzulas, sot elfogadott sem volt sosem. gorogokkel nem kene peldalozni, mert tipikus satanista, zullott tarsadalom volt, ahol a gazdagoknal mindennapis volt a kisgyerekek megeroszakolasa. ;) a hetkoznapi emberek bizony nem csinaltak ilyesmit. Lasd roma bukasa. detto ugyanez.
2022. júl. 30. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!