Mikor fogják már fel a konzervatívok, hogy perverzió, amit csinálnak?
"Elfogadom, hogy ők csak az ellenkező nemmel szeretnek együtt élni, de ne hirdessék, hogy ez a normális. "
Attól mert te hülye vagy és nem érted mi a normális szó jelentése, attól még pontosan az a normális az emberek között hogy ellenkező neműek között van szexuális kapcsolat. Az pedig a normálistól eltérő ha azonos neműek között van.
Nem tudom ki tömte az agyad baromságokkal, de a szex az utódnemzésről szól az emlősöknél. Utódokat nemzeni pedig csakis két ellenkező nemű ember tud egymással, azonos neműek nem. a szex nem az élvezet miatt létezik, azért élvezed hogy szexelj és legyenek utódaid. Ha a szex nem lenne élvezetes akkor nem csinálnák az emberek és a faj kihalna. De a normális szexuális viselkedés az egy nő és egy férfi szexuális kapcsolata.
Bármi másról blablázol az ezen kívül álló és a téma szempontjából totál lényegtelen, szimplán a te egyéni nyomorodat mutatja, hogy még annyira se vagy képes hogy beszerezz egy másik távirányítót és egy másik tévét, hogy ne kelljn veszekedni azon ki mit néz, vagy felfogd agyilag, hogy nem kell állandóan a tévét bámulni, lehet olvasni vagy főzni vagy kirándulni is akár, és akkor nincs mint veszekedni.
Leszbikus nőként írom, hogy idióta vagy, semmi értelme annak, amit írsz. Mindig is léteztek nem heteroszexuális emberek és bizonyos korokban (lásd ókori Görögország) ez teljesen elfogadott volt, viszont nem véletlen, hogy fajfenntartásához ellenkező neműek közösülése szükséges. Ha csak homoszexuális és leszbikus emberek léteznének, már rég kihaltunk volna.
Egyébként az én heteroszexuális szüleim sose civakodtak a TV-n, míg én a leszbikus barátnőmmel kerültem már emiatt egyet nem értésbe. Szóval ismételten: mégis miről beszélsz?
Mi van, frusztrál, hogy ti csak ollózni tudtok?
#5 azt hiszi hogy attól mert egy pár mindkét tagjának farka van, máris egyformák lesznek mindenben. csakhogy a veszekedések pont amiatt vannak ha mindent egyformán akarnak, a kapcsolatok pedig pont amiatt jönnek létre és működnek, mert a pár két tagja nem egyforma. attól mert mindkettőnek farka van még két teljesen más ember. Csak vagy képesek megoldani a felmerült problémáikat vagy nem.
Amúgy csak ott nincsen soha veszekedés ahol nincs is semmi fontos kérdés vagy nem számít nekik a kapcsolatukban semmi és inkább ráhagyják a másikra mert nem fontos. Nem kell mindig veszekedni, az éppen olyan rossz, mintha soha nem veszekszenek, de igenis vannak helyzetek ahol egy olyan pár amelyik mindkét tagjának fontos a másik is meg a kapcsolatuk is és önmagukat sem akarják benne elveszíteni, hogy valamin összevesznek.
Sss, léteznek strap-onok, na meg ezer másik izgatási módszer, persze ha van elég szexuális kultúrád.
Az, hogy egy pár mennyire veszekedős egyáltalán nem a szexualitásuktól függ. Mindenhol van mindenféle ember, ennyi, nem is értem a kérdezőt.
Érdeklődésképpen: A strap-onotoknak pénisz alakja van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!