Mi lesz a vége az üzemanyag/földgáz/áram stb ár növekedésének?
Figyelt kérdés
Mi az a határ ameddig emelik az árakat? Mitől indultak meg ennyire az utóbbi időben?
Eljuthatunk odáig hogy az emberek már nem tudnak tankolni, fűteni, stb?
2021. okt. 19. 00:06
1/7 anonim válasza:
A csodát!
Majd egyre többet termelnek az olajexportőrök, és előbb-utóbb kiegyensúlyozódik a piac.
2/7 anonim válasza:
Majd az OPEC határoz a kitermelés növeléséről, és esni fog. Egyelőre még be akarják hozni, amit tavaly elbuktak.
3/7 anonim válasza:
Remélhetőleg lökést ad az elektromos akkumulátorok fejlesztésének.
4/7 anonim válasza:
Én akkor se vennék elektromos autót, ha éheznék, az meg ingyen lenne.
5/7 anonim válasza:
Az auto felfedezese elott is volt elet! :) Kit erdekel az uzemanyag ara? Akinek draga, az ne vegyen.
Amugy pedig az uzemanyag aremelesben nem az a baj, hogy maga a benzin draga .... hanem az uzemanyag aranak emelkedese miatt mindennek emelkedik az ara a szallitasi dij emelkedese miatt. Itt a baj.
6/7 anonim válasza:
Szavazz a F deszre jövöre mégtöbb lesz
7/7 anonim válasza:
Én már 1973-ban is éltem. Akkor az olaj ára 3-ról 30 dollárra emelkedett fél év alatt. Az durva voltt.
Mintha tavasszal már 4-5000 Ft lenne a benzin ára.
De kb túlélte mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!