Hogyan lehet kikezelni anyámat az összeesküvés-elmélet megszállottságából?
Ma beszéltünk, és sajnos nem hajlandó felvenni az oltást. Viszont nem ez a legnagyobb baj, hanem hogy mindenféle ostobaságot elhisz, amit a neten írnak.
Azt hiszi, hogy az embereknek visszanőhet az amputált kezük/lábuk, amit az amerikai szupertitkos orvosi laboratóriumok használnak, kigyógyítják a hibás DNS-t ezek a gépek. Szerinte előre meg van jósolva az emberiség veszte, bejönnek a migránsok Európába és a koronavírus is ezért lett kitalálva. Hullani fognak az emberek a Pfizertől, pontosan 12 db vakcinával akarnak minket beoltani és az lesz a halálos adag.
Egyszerűen elkeserítő, hogy miket el nem hisz. De ez még jóval az internet előtt kezdődött nála, régebben csak konspirációs teóriákat hallgatott, meg azt hitte hogy a háttérhatalom befolyásolja a hétköznapi embereket. Szerinte az orvosokat lefizetik a gyógyszercégek, ezért csak a természetgyógyászoknak hisz.
Az oltást nem akarja, annak sem örül, hogy én be vagyok oltva, de legalább nem szól bele. Genetikai hulladéknak tekinti a Pfizereseket, és erről nem tudom racionálisan lebeszélni.
Fogalmam sincs, mit csináljak.
"Azt hiszi, hogy az embereknek visszanőhet az amputált kezük/lábuk,"
Speciel ez a jövőben még igaz is lehet amúgy! Csak a technológia sajnos még nem tart itt. A többi amúgy hülyeség.
Véletlenül sem te találtad ki a kérdést.
Ilyet senki nem hisz el. Valóban sokan vannak akik hisznek az összeesküvés-elméletekben, de csak ilyen általános szinten.
Ez már hardcore, látszik, hogy csak próbáltál valamit kitalálni mert unatkozol. Semmi baj egyébként, csak tölthetnéd legközelebb valami hasznosabb dologgal is a szabadidődet.
"Az oltást nem akarja, annak sem örül, hogy én be vagyok oltva, de legalább nem szól bele."
Nem szól bele.Ez a lényeg.Szerintem Te se tedd.
"Szerinte az orvosokat lefizetik a gyógyszercégek"
Nem is muszáj közvetlenül lefizetni őket.Elég az ha olyan a képzési rendszer ami a tüneti kezelésre helyezi a hangsúlyt.
A 7-essel egyetértek.
Valamint...
-Volt egy gyógyszerügynök barátnőm, aki orvosokhoz vitte bemutatni a gyógyszereket, komoly ajándékok kíséretében.
-A migránsok tényleg jönnek, ebben mi az összeesküvés elmélet?
-Az oltások elég sok súlyos mellékhatást okoztak, nem csoda, hogy fél tőle.
A konteó vallás hivőknél komoly tényező az önszuggeszció, azért nehéz velük beszélni (szinte minden gondolatukat az adott konteóhoz kötik)
Szerintem: 1: győzd meg arról, hogy nem érdemes állandóan rettegni a háttérhatalmaktól, mivel elég szorongáskeltőek azok a konteók... éljen boldogan inkább!
2: ha ellentmondást találsz a szavaiban (lesz egy pár) akkor azt mond meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!