Létezik még politikai szabadkőművesség vagy csak összeesküvés?
Figyelt kérdés
Tudom hogy léteznek, mivel Magyarországon több nagypáholy is működik. Interneten megtalálható a veboldaluk bár nem igazán aktívak az internetes felületeken. Azt írják, hogy semmi közük nincs a politikai összesküvésekhez, pedig a történelem bizonyos momentumai ezt cáfolják. Itt egy érdekes videó róluk: [link] 2021. ápr. 3. 22:36
1/6 anonim válasza:
Szerintem meg az egész mögött a Gyík ember Adolf Hitler áll aki a náci katonáival a lapos Földről a lapos Hold sötét oldalára bújt el.
Amúgy meg az Adolf Hitler 11 betűből áll. A 11 prím szám. A 3 is prím szám. Gondolom nem kell ennél jobban kifejtenem hogy mi következik ebből...
4/6 anonim válasza:
Köszönöm nagyon érdekes cikk, még nem olvastam végig de nagyon jó
5/6 anonim válasza:
De azért ugye nem hiszed el hogy léteznek igaz?:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!